|
13-03-2014 |
 | Florinstoica2282 bucuresti 0729359667 florinstoica2282@yahoo.com
|
| CAT SI SA DESCHID PROCES CIVIL IN CARE SA ARAT DECLARTATII ALE PARTICIPANTIOR LA EXAMENUL DE TRASEU FAVORIZATI SI PARTICIPANTI DEFAVORIZATI PARTICIPANTI CARE CONDUC 40 DE MINUTE IAR POLITISTUL PARCA PANDESTE LA COLT ASTEPTAND O GRESEALA DE AL PICA PARTICIPANTI CARE CONDUC 10 MINUTE FIE IN LINIE DREAPTA FIE CATEVA VIRAJE SI AU LUAT PERMISUL acest text l-am scris intr-o petitie si cei de la drpciv ma ameninta cu proces de calomnie plus ca in mailuri le-am trimis ceva si mai grav SPER CA SUNTETI CONSTIENTI CA FACETI PARTE DINTR-UN SISTEM CARE FAVORIZEAZA CORUPTIA IAR CEL CE PLATESTE SUMA CORECTA IA PERMISUL IN 10 15 MINUTE SI CEL CARE NU PLATESTE ESTE EXAMINAT LA SANGE IAR ATUNCI CAND VOI CASTIGA PROCESUL LA CEDO ( CURTEA EUROPEANA A DREPTULUI OMULUI ) NU VOI CERE DOAR DAUNE MORALE STATULUI ROMAN VOI CERE DAUNE MORALE CAT SI IN PRIMUL RAND CONDUCERII DRPCIV POLITISTILOR CU CARE AM AVUT PLACEREA SA DAU EXAMEN CAT SI LUCRATORILOR CARE AU LUCRAT LA PETITIA MEA DAUNE MORALE DE 10.000 DE EURO CAT SI PLATA SCOLII DE SOFERI CAT SI A ORELOR SUPLIMENTARE CAT SI PLATA TAXEI DE EXAMEN va rog imi puteti spune ce am de facut tinand cont ca nimeni nu vrea sa ma sustina cu astfel de declaratii | |
|
|
|
13-03-2014 |
 | Roman relu Bucuresti
|
| e foarte dificil sa incadrezi juridic situatia Dv. practic nu ati promovat un examen si nu are legatura cu modul in care ceilalti au promovat acelasi examen. Daca aveti informatii de dare sau luare d emita faceti o sesizare la DNA |
| |
|
|
|
13-03-2014 |
|
| va multumesc de raspuns intrebarea mea este daca la primul text cu litere de tipar pe care l-am trimis lor sub forma de petitie scrisa cei de la drpciv ma pot ataca in instanta ptr calomnie daca nu le aduc ceea ce am precizat in text iar pe mail chear i-am facut corupti pot fi dat in judecata de directia de permise ptr calomnie si daca cunoasteti vreo instiutie ptr apararea dreptului omului europeana va multumesc | |
|
|
|
13-03-2014 |
|
| tocmai asta e problema ca mai toata lumea da spaga sa ia permisu, cica aceasta spaga s-ar duce si pana la minister insa nimeni nu vrea sa declare nimic iar greseala mea este ca i-am atacat cu ce nu am, si anume declratii ale celor care pot declara cu lux de amanunte cum anumiti candidati chear au trecut pe rosu iar politistul a pus frana si tot i-a dat permisul | |
|
|
|
13-03-2014 |
|
| unde anume as putea face o sesizare sa se faca un audit la aceasta institutie | |
|
|
|
06-05-2016 |
 | Bogdan Vizitator |
| Să lăsăm DNA-ului bănuielile de coruptie. Am fost respins de mai multe ori proba practică Posibil să fie din cauza mea, nu toti sunt născuți pentru a conduce autovehicule categoria B dar examenul este destul de greu, si se desfasoară in conditii extreme. Indicatoare lipsa, marcaje inexistente, gropi, portiuni de drum cu stabilitate incertă, vehicule parcate neregulamentar ceea ce te obliga să fi inventiv incalcând doar regulile se circulatie care nu sunt considerate "sfinte" de examinator. Dar, La toate examenele pe care le-am sustinut niciodată nu am vazut un vreodata un examinator care sa respecte ordinul nr. 1.497 din 9 noiembrie 2006 (actualizat). Art. 25 (1)În cadrul probei practice de conducere a autovehiculului în traseu, examinatorii sunt obligaţi: d) sa explice candidaţilor modul de desfăşurare a probei şi sa le comunice clar şi din timp traseul ce urmează a fi parcurs; i) sa nu indice candidaţilor efectuarea unor manevre care ar incalca regulile de circulaţie sau semnalizarea rutiera; j) sa manifeste obiectivitate în aprecierea cunoştinţelor şi în acordarea calificativelor, având o comportare civilizata fata de candidaţi. Înteleg că nu există posibilitati financiare de amenajare a drumurilor, locuri de parcare etc dar Am tot zis ca am nimerit peste un examinator incepator, apoi ca am dat peste unul in pragul pensionarii. Nu am gasit nicaieri informatii despre pedepese sau sanctiuni pentru încălcarea acestor prevederi, ca sa stiu cum sa-i pot numi infractori/contravenienți/incopmetenți. Din moment ce am pierdut timp si am cheltuit bani pentru a susține aceste examene as putea fi îndreptațit la despăgubiri de la institutie sau persoanele care incalcă legea? Dacă da... Ce de probe ar trebui sa aduc ca sa nu ma trezesc acuzat de calomnie? Aș putea implica mai multe persoane afectate? Care mai sunt posibilitațile de a continua in tentativa mea de obținere a permisului de conducere daca deschid o actiune in instanta impotriva angajatilor sau institutiei? | |
|
|
|
16-11-2016 |
 | Miha1u Vizitator |
| Niciodata nu vei avea castig de cauza , mafia acolo este mult prea mare si se pare ca sunt mult mai multi implicati. O alta "manevra" este cea cu programariile la traseu , odata ce ai luat sala , traseul il vei da in minim 2 luni jumate poate chiar 3 , daca ai picat ...vorba Romanului ..."ai belit.0" , poti avea surpriza sa fi programat dupa 4 luni cum se intampla si in cazul meu , 4 luni in care tu trebuie sa iti cumperi ore si sa cheltui alti bani.. Degeaba incerci , si eu am vorbit cu un avocat si o sa incerc sa ii dau in judecata , cateva articole se pare ca imi dau dreptate si pot avea sansa sa castig... In cazul tau ti-am zis , e foarte greu , te lupti cu moriile de vant! | |
|
|
|
13-04-2017 |
 | Ristea Cristina Vizitator |
| As vrea sa se poata rezolva și problemele cu programările la trasee!!Nu s poate sa te programeze la 3,4 luni!!Cineva să facă ceva! | |
|
|
|
13-04-2017 |
| Nu e admisibil că într un an să poți să dai traseul de 3 sau maxim4 ori cu puțin noroc!!Aude ,vede cineva treaba asta!!! | |
|
|
|
13-04-2017 |
| Da așa pățesc și eu e o situație foarte urâtă!Și daca noi nu facem ceva nimeni nu va face nimic pt noi!! | |
|
|
|
10-03-2023 |
 | MihaiEVL Vizitator |
| Eu cred ca esti foarte frstrat si ti se pare ca vecinul are capra mai frumoasa si vrei sa moara si a lui. Daca ti se pare f greu amaratul ala de examen pe care un sofer cu cateva luni ar trebui din punctul meu de vedere sa-l treaca cu "ochii inchisi" eu zic ca poate e mai bine sa nu conduci, spre binele tau si a celor din jur. | |
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |