Forum avocaţi > Civil

Abuz forum online

01-12-2020

Buna ziua!
Daca am un cont de utilizator pe o pagina web (forum online) pe care am activat timp de mai multi ani participand cu intrebari si raspunsuri etc. , iar administratorii/moderatorii websiteului imi blocheaza/sterg contul in mod abuziv invocand motive nereale , carei/caror institutii ma pot adresa in afara de instanta de judecata?
Concret , daca de exemplu (prin absurd) , contul dvs. de aici ar fi blocat/sters abuziv cui v-ati adresa in afara de instanta ?
Va multumesc.
Răspunde
 01-12-2020

Prahova
0742251721Whatsapp
marina.starjil@gmail.com
Fiecare forum are regulile sale proprii de participare si postare conforme cu politica celui care il administreaza.
Inainte de a declansa un litigiu este bine sa verificati daca postarile dvs. au respectat politica site-ului, eventual sa solicitati explicatii administratorului pentru a intelege daca masurile luate au fost justificate obiectiv sau nu.

Avocat Marina STARJIL

marina.starjil@gmail.com

https://dreptul-familiei.ro/

Experienta de 25 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international).
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 01-12-2020

A fost clar un abuz sau o eroare , eu nu am incalcat nici o regula.
E vorba de olx. Mi au reprosat ca vand mult peste pretul pietei.Le am dat screenshot-uri care arata ca aveam chiar cel mai mic pret de pe site.Cu toate astea mi-au blocat contul si nu mi-au mai raspuns la nici un mesaj.
Imi puteti spune ce institutii au atributii in acest domeniu ?
Logic ar fi ANCOM si CNA , dar nu prea par a fi interesati de rezolvat cazuri....
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.