Forum avocaţi > Civil

Contestare executare silita

16-08-2021
Vizitator
Buna ziua, acum cativa ani am avut un credit, banca a marit rata foarte multe ~25%, nu am mai achitat nici un leu, nici nu am avut bunuri de executat, am fost plecat din tara. Banca a dat catre un executor dosarul, dupa ~ 4-5 ani am primit hartie de la fostul executor ca s-a incetat executarea silita, nu au fost bunuri executate sau urmarite.

Dar, acum cateva zile ma uitam pe just.ro, am gasit dosar de executare pe numele meu, mai pot face contestatie, precizez ca nu am primit nici o hartie (sentinta, titlu executoriu, etc).
Va las niste poze cu cele doua sentinte de pe just.

Mai pot face contestatie? Voi fi executat silit ?

[img]null[/img]Untitled1.jpg
Untitled2.jpg
Răspunde
 16-08-2021

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
O să primiți o somație de la executorul judecătoresc, iar de la comunicarea somației aveți 15 zile pentru a contesta executarea silită.

Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ
Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență).
0721.39.39.39.
Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 16-08-2021
Vizitator
Va multumesc pentru raspuns.
Răspunde
 18-08-2021

Bucuresti, Sector 1,Str. Dr. Iacob Felix, nr
0312296261 (Doar pt. programări)
consultanta@avoline.ro
www.avoline.ro
Facebook
Buna ziua.

Solutia anexata de dumneavoastra se refera la cererea de incuviintare silita formulata de executorul judecatoresc. Urmatorul pas al executorului este comunicarea somatiei prin care vi se aduce la cunostiinta ca sunteti executat silit. Dumneavoastra aveti posibilitatea sa formulati contestatie la executare in termen de 15 zile de la momentul la care vi se comunica primul act de executare si sa formulati aparari in raport de actele de executare.

--

Iti multumim, echipa AVOline.ro!

Viziteaza www.avoline.ro

Contact: 031-229-62-61 | consultanta@avoline.ro | formular de contact

Termeni si Conditii | Politica de confidentialitate | Bucuresti, Sector 1,Str. Dr. Iacob Felix, nr 26

CONFIDENTIALITY NOTICE:
The con
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.