|
29-05-2014 |
 | Amiralfox
|
| buna ziua,ce se intampla daca din motive financiare,depasesc alea 10 zile termen in care trebuie sa triit un raspuns la o intampinare,in legaturaa cu o plangere contraventionala(amenda),in cazul in care se va depasi termenul mai sus mentionat,si nu vo-i avea castig in instanta,sunt obligat sa platesc cheltuieli de judecata?se mai tine cont de faptul ca cand am formulat plangerea inpotriva procesului contraventional(amenda)mi saa cerut sa achit si o taxa de timbru judiciar,se mai tine cont de aceasta,sau este nula?multumesc! | |
|
|
|
30-05-2014 |
| nu inteleg, dvs ati depus formulat plangere impotriva procesului verbal si tot dvs vreti sa faceti si intampinarea? | CABINET DE AVOCATURĂ MYRA CÎMPEAN (Baroul Bucuresti) SITE: www.avocat-mc.ro, TEL: 0723-537992 MAIL: av.mcimpean@gmail.com Sfaturi juridice telefonice gratuite, consultatii juridice la cabinet numai contra cost!
| |
|
|
|
|
30-05-2014 |
 | Amiralfox
|
| eu am depus plangere inpotriva procesului verbal,politia a formulat depus intampinare,eu trebie sa trimit un raspuns la intampinarea formulata de politie la judecatorie,in termen de 10 zile,multumesc! | |
|
|
|
31-05-2014 |
| Amiralfox a scris pe 30-05-2014: eu am depus plangere inpotriva procesului verbal,politia a formulat depus intampinare,eu trebie sa trimit un raspuns la intampinarea formulata de politie la judecatorie,in termen de 10 zile,multumesc! este foarte bine daca puteti trimite un raspuns la intampinarea aceea, pentru a va apara impotriva tuturor afirmatilor facute de politie. nu lasati sa treaca timpul si sa nu o depuneti caci va pereclitati situatia. combateti cu probe si eventual martori, nu va lasati asa. | CABINET DE AVOCATURĂ MYRA CÎMPEAN (Baroul Bucuresti) SITE: www.avocat-mc.ro, TEL: 0723-537992 MAIL: av.mcimpean@gmail.com Sfaturi juridice telefonice gratuite, consultatii juridice la cabinet numai contra cost!
| |
|
|
|
|
31-05-2014 |
 | Amiralfox
|
| din pacate am depasit termenul in care trebuia sa trimit raspuns la intampinare formulata de politie,sar parea ca o sa pierd acest proces pe motiv ca nu am martori,si vizavi de agentii de politie acestia sunt mai multi la nr,care si normal ca o sa tina cu colegul lor.de aaia am postat si intrebarea formulata,mai sus mentionata,daca in caz ca pierd un proces cu politia,sunt obligat la plata cheltielilor de judecata,si daca taxa aia judiciara care am platit de la inceputul actiunii,ma poate scuti de urmatoarele cheltuieli de judecata,s-au nu are rol cu aceasta?multumesc frumos doamna Avocat.! | |
|
|
|
01-06-2014 |
| daca pierdeti procesul platiti cheltuielile de judecata daca vi se cer. taxa de timbru nu are legatura, nu se recupereaza. daca nu aveti martori poate incidentul a fost surprins pe o camera video de supraveghere???? | CABINET DE AVOCATURĂ MYRA CÎMPEAN (Baroul Bucuresti) SITE: www.avocat-mc.ro, TEL: 0723-537992 MAIL: av.mcimpean@gmail.com Sfaturi juridice telefonice gratuite, consultatii juridice la cabinet numai contra cost!
| |
|
|
|
|
01-06-2014 |
| doar daca castigati cereti cheltuieli de judecata si recuperati si taxa | CABINET DE AVOCATURĂ MYRA CÎMPEAN (Baroul Bucuresti) SITE: www.avocat-mc.ro, TEL: 0723-537992 MAIL: av.mcimpean@gmail.com Sfaturi juridice telefonice gratuite, consultatii juridice la cabinet numai contra cost!
| |
|
|
|
|
01-06-2014 |
 | Amiralfox
|
| multumesc,dar cam la ce suma ai fi cheltuielie alea,cu aproximatie dupa expierenta dvs? | |
|
|
|
11-10-2017 |
 | LOREDANA Vizitator |
| Buna ziua. am contestat un proces verbal al politiei pentru o amenda de circulatie si politia nu a depus actele in termen ,in ce articol se incadreaza nedepunerea intaplinari politiei in termen fata de plangerea mea. eu am depus plangerea pe 09.06.2017 si politia a depus intampinarea pe 04.09.2017. doresc sa depun un raspuns la intampinare lor ca ne fiind depusa in termn si sa cer anularea porcesului verbal. multumesc! | |
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |