Forum avocaţi > Civil

Ajutor!

04-05-2015

Buna ziua as avea o intrebare va rog sa ma ajutati.Am construit casa in 1982 anexata de casa socrilor dar actele sunt pe numele lor (acum sunt decedati) la primarie taxele sunt platite de mine (1983-2015)as vrea sa stiu acum,acea casa imi revine mie sau se imparte intre toti mostenitorii decedatilor.Multumesc!
Răspunde
 05-05-2015

Bucuresti
0723537992
av.mcimpean@gmail.com
www.avocat-mc.ro
Facebook
desi cf legii s-ar imparti, totusi dvs daca dovediti ca respectiva constructie este edificata de dvs iar impozitele sunt achitate tot de dvs, casa nici nu ar trebui sa faca parte din masa succesorala si deci nu va trebui impartita. va trebuie un avocat neaparat ca sa va ajute in demersuri.

CABINET DE AVOCATURĂ MYRA CÎMPEAN (Baroul Bucuresti)
SITE: www.avocat-mc.ro, TEL: 0723-537992
MAIL: av.mcimpean@gmail.com
Sfaturi juridice telefonice gratuite, consultatii juridice la cabinet numai contra cost!
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 05-05-2015
Vizitator
buna seara am nevoie de ajutor!!!!!!!!!!!!eu sunt plecata din Romania din2007 dar am ricevut de la anaf o scrisoare in care spune ca as fi lucrat in tara in 2012 lucru imposibil fiindca nici macar nu am venit in vizita in tara.............contestatia se poate face in 30 zile lucru imposibil fiindca eu nu pot veni deci intrebarea mea e:daca nu platesc pot sa-mi ia casa in care locuieste sora mea cu uzufruct sau cum se chiama?si daca platesc cum pot recupera banii?eu pot dovedi ca am dreptate dar numai in august cand voi veni acasa e prea tarziu?va rog sa-mi raspundeti daca puteti.multumesc din suflet
Răspunde
 06-05-2015

Buna ziua doamna Laura ati scris in locul gresit.problema pe care o aveti trebuie sa o scrieti pe forum.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.