|
30-08-2013 |
 | Cosmin_0101
|
| am nevoie de niste informatii referitoare la dosarul cu nr 13683/55/2011 primulproces a fost in favoarea mea iar la recurs ampierdut ce pot sa fac?va multumesc anticipat | |
|
|
|
30-08-2013 |
 | Av.Taucean Marinela Vizitator |
| La data de 23.02.2012 prima instanta a admis in parte actiunea formulata de ADM . La 18.02.2013 Tribunalul Arad" admite apelul formulat de ADM. Schimbă în parte sentinţa. Stabileşte linia de hotar conform contraexpertizei". La data de 03.07.2013 Curtea de apel respinge recursurile formulate de DS si BM. In ce consta nemultumirea Dvs? Telefon: 0723171425 | |
|
|
|
11-04-2016 |
 | Ionutzzz84 Vizitator |
| Buna.as avea nevoie de un avocat.problema este legata de conducerea unui autovehicul avand permisul de conducere suspendat.problema este faptul ca ma aflu in strainatate.ma poate ajuta cinava?multumesc | |
|
|
|
11-04-2016 |
 | Ionutzzz84 Vizitator |
| Precizez faptul ca dosarul se afla la pol.arad | |
|
|
|
06-07-2017 |
 | Mircea_ramona Vizitator |
| Buna ziua as avea nevoie de un sfat sunt divortata iar copilul are adresa la tata ulterior fostul sot este de acord ca minorul sa imu fie incredintat mie deoarece are diabet si ma confrunt cu problema legata de adresa copilul sta la mine acum tatal fiind plecat din tara ce ar trebui sa facem in legatura cu asta trebuie sa fie prezent tatal pt a deschide procesul sau un avocat poate incepe demersurile fara prezenta tatalui precizez ca este de acord cu asta tatal doar ca nu poate fii prezent in tara.va multumesc | |
|
|
|
21-11-2017 |
 | Maria Vizitator |
| Buna ziua! Sunt din Arad si caut un avocat pentru a-mi rezolva o succesiune in com. Barzava, jud. Arad. Sunt unic mostenitor, dar imi lipsec multe acte doveditoare a dreptului de mostenire. Multumesc! | |
|
|
|
23-11-2017 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Maria a scris pe 21-11-2017: Buna ziua! Sunt din Arad si caut un avocat pentru a-mi rezolva o succesiune in com. Barzava, jud. Arad. Sunt unic mostenitor, dar imi lipsec multe acte doveditoare a dreptului de mostenire. Multumesc! Intrati pe site-ul Baroului Arad, la sectiunea Tablul Avocatilor si cautati un avocat specializat in drept civil. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
26-12-2017 |
 | Lila.banto54@gmail.com Vizitator |
| buna seara Eu ma numesc Banto Lila sint din Arad Dar lucrezi in Israel si am nevoie de in advocat bun din Arad | |
|
|
|
27-12-2017 |
| Buna ziua, Intrati pe acest site https://www.baroul-arad.ro/ si apelati la serviciile unui avocat specializat care sa va reprezinte interesele. Cu stima, | In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos. Avocat Roxana Dumitru, tel. contact 0762.633.618, mail avroxana_dumitru@yahoo.com | |
|
|
|
|
27-12-2017 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Lila.banto54@gmail.com a scris pe 26-12-2017: buna seara Eu ma numesc Banto Lila sint din Arad Dar lucrezi in Israel si am nevoie de in advocat bun din Arad Accesati sectiunea "Tabloul avocatilor" de pe site-ul Baroului Arad, putand astfel sa va alegeti avocatul cu care doriti sa colaborati. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
01-08-2019 |
 | Eugen12 Vizitator |
| Bună ziua am o întrebare. Dela data apelului cât durează pana la prima înfățișare? | |
|
|
|
01-08-2019 |
 | Eugen12 Vizitator |
| Eugen12 a scris pe 01-08-2019: Bună ziua am o întrebare. Dela data înregistrării apelului cât durează până la primul termen | |
|
|
|
02-08-2019 |
| Eugen12 a scris pe 01-08-2019: Eugen12 a scris pe 01-08-2019: Bună ziua am o întrebare. Dela data înregistrării apelului cât durează până la primul termen Doar instanta este cea care poate stabili, in functie de gradul de incarcare cu dosare a acesteia si de durata indeplinirii procedurilor de comunicare. | In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos. av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti tel:0721727157* e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com | |
|
|
|
|
23-09-2019 |
 | Andrei Vizitator |
| Buna ziua am o foarte mare rugăminte în legătură cu permisul ma poate ajuta cineva | |
|
|
|
24-09-2019 |
 | Av.STARJIL M. ✓ Prahova 0742251721Whatsapp marina.starjil@gmail.com
|
| Spuneti care este problema dvs. | Avocat Marina STARJIL marina.starjil@gmail.com https://dreptul-familiei.ro/ Experienta de 25 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international). | |
|
|
|
|
09-04-2020 |
 | Marza alina Vizitator |
| Buna sunt din arad,am varsta de 20 de ani am o fetita de 3 ani si 4 luni si am o problema am fost in instanta pentru custodia copilului mai exact ca copilul sa fie la mine si am pierdut si primul proces dar si apelul tatal a avut cadtig de cauza de 2 ori ,nu am primit nici drept de vizita doar sa platesc pensia alimentara si custodie comuna ,precizez faptul ca tatal este nevazator ,in acest caz ce trebuie sa fac ca sa imi castig copilul ,mai precizez faptul ca de 2 ani de zile copilul este la tata nu am primit dreptul sa imi vizitez copipul sau sa vorbesc cu copilul ,mi se vorbea urat am fost si batuta de tatal copilului dar nu am acte ,cu toate acestea copilul este la el ,am renuntat la tot doar ca sa pot sta cu copilul meu si mam mutat in casa cu fostul dar ne certam foarte des ,ce sanse ar fi sa pot sa castig copilul adica sa steie la mine si ce ar trebui sa fac Astept sa imi raspundeti Va multumesc cu stima alina | |
|
|
|
09-04-2020 |
| Marza Alina a scris pe 09-04-2020: Buna sunt din arad,am varsta de 20 de ani am o fetita de 3 ani si 4 luni si am o problema am fost in instanta pentru custodia copilului mai exact ca copilul sa fie la mine si am pierdut si primul proces dar si apelul tatal a avut cadtig de cauza de 2 ori ,nu am primit nici drept de vizita doar sa platesc pensia alimentara si custodie comuna ,precizez faptul ca tatal este nevazator ,in acest caz ce trebuie sa fac ca sa imi castig copilul ,mai precizez faptul ca de 2 ani de zile copilul este la tata nu am primit dreptul sa imi vizitez copipul sau sa vorbesc cu copilul ,mi se vorbea urat am fost si batuta de tatal copilului dar nu am acte ,cu toate acestea copilul este la el ,am renuntat la tot doar ca sa pot sta cu copilul meu si mam mutat in casa cu fostul dar ne certam foarte des ,ce sanse ar fi sa pot sa castig copilul adica sa steie la mine si ce ar trebui sa fac Astept sa imi raspundeti Va multumesc cu stima alina In primul rand dreptul la vizita nu vi se confera automat de catre instanta, ci trebuie solicitat, printr-o actiune adresata judecatoriei pe a carei raza teritoriala domiciliaza minorul. Daca doriti stabilirea domiciliului minorului la dvs, va trebui sa promovati la instanta de tutela o actiune in acest sens. De asemenea, va trebui sa demonstrati ca detineti un spatiu locativ decent, pentru a-i asigura minorului conditiile necesare unei bune dezvoltari si ca aveti venituri suficiente, pentru a-i asigura acestuia cele necesare traiului. Referitor la violentele la care ati fost supusa de catre tatal minorului, va trebui sa formulati o plangere penala si ulterior puteti solicita emiterea unui ordin de protectie atat pentru dvs, cat si pentru minor, daca este cazul. Daca nu dispuneti de resurse financiare pentru angajarea unui avocat care sa va asigure o aparare eficienta, puteti solicita Serviciului de asistenta juridica din cadrul Baroului pe a carui raza teritoriala urmeaza a se desfasura judecata, sa va desemneze un avocat din oficiu. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
02-05-2020 |
 | Anamaria Vizitator |
| Buna ziua sunt din jud arad am și eu o problema legata de divorț și partaj sunt și 3 copii la mijloc dintre care 2 sunt majori problema este partajul ptr ca în privința divorțului suntem de acord amândoi sa divorțam de comun acord. Dar nu dispunem acum financiar niciunu Eu as vrea sa plec din locuință conjugala ptr ca numai rezist certurilor dar în același timp nu as vrea sa îmi pierd drepturile la bunuri ptr ca am muncit și nu as dori să-l las asa. Dar nici nu As vrea fiu acuzata ptr adulter ca părăsesc căminul conjugal Ce as putea face în acest caz, și cum va mulțumesc | |
|
|
|
02-05-2020 |
| Anamaria a scris pe 02-05-2020: Buna ziua sunt din jud arad am și eu o problema legata de divorț și partaj sunt și 3 copii la mijloc dintre care 2 sunt majori problema este partajul ptr ca în privința divorțului suntem de acord amândoi sa divorțam de comun acord. Dar nu dispunem acum financiar niciunu Eu as vrea sa plec din locuință conjugala ptr ca numai rezist certurilor dar în același timp nu as vrea sa îmi pierd drepturile la bunuri ptr ca am muncit și nu as dori să-l las asa. Dar nici nu As vrea fiu acuzata ptr adulter ca părăsesc căminul conjugal Ce as putea face în acest caz, și cum va mulțumesc Va puteti muta din domiciliul conjugal cand doriti. In situatia in care doriti stabilirea domiciliului copilului minor la dvs, sfatul meu este sa plecati impreuna cu minorul. In momentul desfacerii casatoriei, va trebui sa stabiliti si modalitatea de exercitare a autoritatii parintesti, stabilirea domiciliului minorului la unul din parinti si obligarea celuilalt parinte la plata pensiei de intretinere. Copiii majori, daca se afla in continuarea studiilor, pot solicita in instanta obligarea parintelui nerezident la plata pensiei de intretinere pe toata perioada studiilor, dar nu mai tarziu de implinirea vastei de 26 de ani, printr-o actiune separara. Referitor la agresiunile la care sunteti supusa, puteti formula o plangere penala impotriva sotului si ulterior emiterea unui ordin de protectie, cu evacuarea acestuia din imobilul proprietate comuna. Ulterior desfacerii casatoriei, va trebui promovata actiunea de partaj. Culpa in desfacerea casatoriei nu afecteaza cotele ce le revin sotilor din masa partajabila. Masa partajabila este compusa din totalitatea bunurilor, dar si a datoriilor acumulate de soti in timpul casatoriei, iar cotele acestora se prezuma a fi egale. Daca nu va permiteti angajarea unui avocat, solicitati desemnarea unui aparator din oficiu, la Serviciul de asistenta juridica al Baroului pe a carui raza teritoriala urmeaza a se desfasura judecata. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
13-05-2020 |
 | Ardelean Angela Vizitator |
| Buna ziua am o intrebare am aprire pe salariu la firma si mia pus si pe cont la banca mia tras bani de doua ori pentru aceias banca ce pot sa fac | |
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |