Forum avocaţi > Civil

Executare mobiliara

12-01-2017

Ma numesc Eugen si am fost instiintat cu privire la executare mobliara,intr-ucat nu am avut posibilitatea sa platesc un credit la Kruk .Nu am servici,casa,traiesc cu chirie ,si din ce castig ca zilier.Sa inteleg ca asta presupune sa imi ia lucrurile din casa,nu? Daca vorbesc cu dansii pot ajunge la o intelegere sa ofer o suma de bani lunara sa nu se ajunga la asa ceva?Va rog mult astept o parere.
Răspunde
 12-01-2017

Timisoara
0744594147 (Doar pt. programări)
rodica.simu@gmail.com
Da, în prezența executorului judecătoresc, puteți să vă înțelegeți cu creditorul în ce privește efectuarea executării (în temeiul art. 630 din Codul procedură civilă).

Avocat RODICA SIMU
UNBR - Baroul Timis
Tel. 0744 594 147 - doar pentru programări
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 12-01-2017

Deci se poate ajunge la o intelegere sa ofer lunar o suma de bani in limita posibilitatii.
Răspunde
 12-01-2017

deci se poate ajunge la o intelegere astfel inact sa platesc lunar o suma in limita posibilitatii.
Răspunde
 12-01-2017

Timisoara
0744594147 (Doar pt. programări)
rodica.simu@gmail.com
Da, dar să fie și creditorul de acord. Mergeți la executor și vorbiți cu el, să stabiliți o întâlnire cu creditorul, poate ajungeți la o înțelegere. Ar fi bine să depuneți la executorul judecătoresc o cerere scrisă în care să solicitați o înțelegere cu creditorul în ce privește executarea silită.

Avocat RODICA SIMU
UNBR - Baroul Timis
Tel. 0744 594 147 - doar pentru programări
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 12-01-2017

va multumesc mult,maine am sa ii sun pe cei de la Kruk sa vorbesc cu ei.sper sa nu fie un impediment faptul ca nu am un venit fix.
Răspunde
 12-01-2017

am uitat sa specific ceva....bunurile mobile care sunt in casa daca sunt achizitionate de sotia mea se iau in considerare si se poate pune sechestru pe ele, atata timp cat creditul a fost facut in anul 2007 si eu m-am casatorit cu sotia in anul 2013? sunt considerate bunuri comune?
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.