buna.as putea sa imi recuperez banii mei ? ..am stat in concubinaj cu o femeie 5 ani de zile, in casa bunicii ei.de comun acord am hotarat sa investim bani in casa sa renovam unde locuiam.( geamuri noi termopan, usa termopan, coltar, mobila bucatarie, electrocasnice, frigider, masina de spalat haine, aspirator, semineu, modificari interioare- rigips, parchet, gresie, faianta,baie nou nouta cu toate utilitatile...etc).plus k ea avea o fata din prima casatorie si i-am platit excursii in strainatate plus aparat foto 1000 euro.plus k ea avea pensie privata 2000 ron pe an o plateam.toata investitia asta s-a ridicat in jur de 30000 ron.dupa ce am terminat de renovat, pur si simplu m-a trimis akasa de acolo unde locuiam impreuna k nu mai vrea sa avem o relatie( dupa ce am cerut-o si de sotie)..ea deja traia cu inca un alt barbat pe langa mine.nu mai recunoaste catu bani am investit acolo.nu vrea sa ne impartim bunurile ce le-am luat impreuna.bunurile is pe numele ei cumparate pt k eu nu aveam adresa acolo dar ea avea .( pt transport zic)...as putea sa o dau in judecata sa imi recuperez partea mea? Jumatate? familia mea, familia ei,vecinii de acolo , prieteni de-ai nostrii stiu k de cand am inceput eu sa locuiesc acolo s-a renovat si s-a cumparat.doar k nu stiu cu banii care cum.repet, impreuna am investit eu chiar mai mult pt k ea avea si pensia alimentara de platit la fata.ce as putea face? pt mine e un fel de inselaciune cumva.ei toti stiu k eu am contribuit acolo cu bani...ce e de facut? Multumesc |
|