| Bun am zis sa incerc la.dumneavoastra si sa ma sfatuiti ce am de facut . Sa incep cu putinul din tot ce mi sa intamplat, aveam vreo 13 ani neimpliniti , am cunoscut sa zic direct lover boy , am fost pusa sa practic aceasta prostitutie fortata si amenintata ca imi va face rau familiei mele , undeva la 15 ani mi-au facut buletin fals pentru a merge cu el in germania tot sub amenintare, mna asta nu este nimic , undeva prin 2014 au fost arestati doar o parte din soferi si un proxenet , ei au declarat si de mine ca ii dau bani etc astuia , acum 6 luni am fugit de acolo si am venit in romania fiind in anglia . Am venit acasa si a inceput sa ma caute si sa ma ameninte , mam dus la politia judeteana ei cunoscund acest caz imi spun mereu sa astept ca nu am martori , dar in dosaru din 2014 au decalratiile alora si a unora dintre fete. Inca astept amenintarile sunt zilnice , traiesc cu frica merg oriunde cu frica , si ma intreb oare cand o sa mi se faca dreptate ? Ce fac eu in acest caz ca ma indrumati sa fac ? Am povestit on mare parte . Acest individ ma chinuit si ma obligat de la varsta de 13 ani pana acum la 22 . Un sfat ar fi bine venit ! Tin sa mentionez ca vreau sa merg sa discut cu o procuroare care ia arestat pe acei proxeneti si care cunoasts cazul !am nevoie sa iau un avocat cu mine ? |
|