Forum avocaţi > Civil

Proxenetism hartuire vatamare corporala , sechestrare trafic de minori

19-03-2018

Bun am zis sa incerc la.dumneavoastra si sa ma sfatuiti ce am de facut . Sa incep cu putinul din tot ce mi sa intamplat, aveam vreo 13 ani neimpliniti , am cunoscut sa zic direct lover boy , am fost pusa sa practic aceasta prostitutie fortata si amenintata ca imi va face rau familiei mele , undeva la 15 ani mi-au facut buletin fals pentru a merge cu el in germania tot sub amenintare, mna asta nu este nimic , undeva prin 2014 au fost arestati doar o parte din soferi si un proxenet , ei au declarat si de mine ca ii dau bani etc astuia , acum 6 luni am fugit de acolo si am venit in romania fiind in anglia . Am venit acasa si a inceput sa ma caute si sa ma ameninte , mam dus la politia judeteana ei cunoscund acest caz imi spun mereu sa astept ca nu am martori , dar in dosaru din 2014 au decalratiile alora si a unora dintre fete. Inca astept amenintarile sunt zilnice , traiesc cu frica merg oriunde cu frica , si ma intreb oare cand o sa mi se faca dreptate ? Ce fac eu in acest caz ca ma indrumati sa fac ? Am povestit on mare parte . Acest individ ma chinuit si ma obligat de la varsta de 13 ani pana acum la 22 . Un sfat ar fi bine venit ! Tin sa mentionez ca vreau sa merg sa discut cu o procuroare care ia arestat pe acei proxeneti si care cunoasts cazul !am nevoie sa iau un avocat cu mine ?
Răspunde
 19-03-2018

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Puteti formula o plangere penala impotriva indivizilor respctivi, pentru savarsirea infractiunilor de amenintare si hartuire, in functie de caz. In situatia in care sunteti chemata in calitate de martora in dosarul penal de proxenetism, nu este nevoie de prezenta unui avocat.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 20-03-2018

Ideea este ca imi este putin teama cei de la politie cunosc cazul si au toate doveziile impotriva lor dar se pare ca nu fac absolut nimic .
Răspunde
 20-03-2018

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Va trebui sa sesizati in mod legal organele competente, pentru a putea efectua demersurile necesare in rezolvarea problemei cu care va confruntati.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.