Forum avocaţi > Civil

Dosar casatorie

10-06-2018
Vizitator
Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea situatie:
Am contactat telefonic Serviciul de stare civila sector X pentru a afla daca exista dosarul de casatorie Y. Mi s-a confirmat ca exista dar copii se elibereaza doar instantei de judecata. Acelasi raspuns l-am primit si prin email.
Avocatul meu a primit avizul instantei de judecata , si a trimis cererea pentru eliberarea de copii.
Dar, surpriza. De aceasta data Serviciul de stare civila raspunde ca arhiva a fost mutata si inundata in repetate randuri si o parte din documentele primare s-au distrus.Deci nu am primit nici o copie.
Unde ma pot adresa pentru aflarea adevarului.
Multumesc
Răspunde
 10-06-2018

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
Dacă actele dvs nu se mai găsesc puteți solicita reconstituirea actelor de stare civilă. Pentru asta este bine dacă aveți orice fel de acte care să ajute la reconstituire. Solicitați la Direcția de Evidența Persoanelor date despre persoanele căsătorite, răspunsul fiind trimis de regulă la dosarul cauzei. Oricum, serviciul de stare civilă are nevoie de avizul Direcției de evidență a persoanelor pentru a face reconstituirea.

Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ
Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență).
0721.39.39.39.
Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 16-06-2018
Vizitator
Buna ziua,
Va multumesc pentru raspunsul primit.
Prezentarea cazului meu cred ca a fost putin confuza.
Acel dosar de casatorie EXISTA, dar s-a INTERVENIT pentru a nu se da curs cererii INSTANTEI DE JUDECATA,de a se elibera copii din acel dosar
In aceasta situatie am doua intrebari:
1. care este organismul de control si coordonare a activitatii Serviciilor de Stare Civila?
2. falsul raspuns, care se da CERERII UNEI INSTANTEI DE JUDECATA, este pedepsit de LEGE?
Va multumesc
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.