Forum avocaţi > Divort

Vreau sa divortez

13-07-2018

Buna ziua, incep in a va spune ca il cunosc pe sotul meu de 2 ani si 2 luni.Ne-am casatorit civil anul trecut,iar acum 2 saptamani am facut nunta.Stiu ca e ciudat, dar nu ma integeam cu mama lui nici inainte,iar in ziua bradului m-a facut sa plang si i-am spus ca vreau sa divortez.Am mers inainte cu nunta, iar de atunci se ia mereu de mine.Motivele pentru cae face acest lucru, ar fi ca nu sunt femeie de casa si nu fac mancare.Ajutati-ma cu un sfat ,cum sa procedez?

emilia
Răspunde
 13-07-2018
Vizitator
buna .as vrea sa intreb ce trebuie sa fac din postura in care fosta sotie a divortat si a luat si custodia unica la mama, cum as putea sa ma impotrivesc pe viitor daca ar vrea sa adopte copilul cu alta persoana.Va multumesc
Răspunde
 14-07-2018

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
Elenanicolae93 a scris pe 13-07-2018:
Buna ziua, incep in a va spune ca il cunosc pe sotul meu de 2 ani si 2 luni.Ne-am casatorit civil anul trecut,iar acum 2 saptamani am facut nunta.Stiu ca e ciudat, dar nu ma integeam cu mama lui nici inainte,iar in ziua bradului m-a facut sa plang si i-am spus ca vreau sa divortez.Am mers inainte cu nunta, iar de atunci se ia mereu de mine.Motivele pentru cae face acest lucru, ar fi ca nu sunt femeie de casa si nu fac mancare.Ajutati-ma cu un sfat ,cum sa procedez?

În principal, sfatul meu este sfatul pe care judecătorul are obligația să-l dea în timpul unui proces de divorț, adică să încercați împăcarea. Încercați să nu mai interacționați cu soacra, să vorbiți cu soțul despre asta și să-l rugați să vorbească la rându-i cu mama sa etc.
Dacă ajungeți la concluzia că mariajul nu mai poate continua, divorțați la notar sau la instanța de judecată.

Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ
Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență).
0721.39.39.39.
Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 14-07-2018

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
Nicu a scris pe 13-07-2018:
buna .as vrea sa intreb ce trebuie sa fac din postura in care fosta sotie a divortat si a luat si custodia unica la mama, cum as putea sa ma impotrivesc pe viitor daca ar vrea sa adopte copilul cu alta persoana.Va multumesc

NU se poate face adopția copilului fără consimțământul dvs, chiar dacă nu exercitați autoritatea părintească.

Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ
Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență).
0721.39.39.39.
Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.