Forum avocaţi > Divort

Firma retine pensia alimentara si la venitul din ore suplimentare

06-08-2018
Vizitator
Buna ziua,

La calculul pensiei alimentare mi s-a stabilit in instanta 25% din venitul net. Am discutat la firma si acestia imi aplica acei 25% si la venitul din ore suplimentare(facute involuntar),ore weekend,ore noapte,bonusuri acordate o data pe an sau deloc sume care variaza. In acest moment discutam de o pensie alimentara de un salariu mediu pe economie iar cand sunt bonusuri chiar mai mult pentru un copil in varsta de 6 ani.Fosta sotie intr-o perioada de un an de zile a achizitionat un apartament din aceste sume iar copilul nu are nici o activitate extrascolara pe care o desfasoara si imi spune ca nu am nici un drept sa o intreb ce face ea cu banii.
Nu as avea nici o problema daca as stii ca copilul va beneficia de acesti bani mai devreme sau mai tarziu insa nu cred ca se intampla asta.

multumesc.
Răspunde
 11-10-2018

Nerva Traian 16, M35, sc.3, ap.77, Bucuresti
0785276357
mihai@radusiasociatii.ro
radusiasociatii.ro
Stimate Domn,

Puteti intenta o actiune prin care sa demonstrati ca aceste sume nu sunt cheltuite in nbeneficiul copilului (ca nu exista activitati care sa justifice cheltuieli, ca din venitrurile proprii fosta sotie nu putea achizitiona apartamentul etc) si sa solicitati sa platiti aceasta pensie partial in beneficiul copilului - in excursii, activitati suplimentare, produse necesare (carti, haine etc). De principiu obligatia de intretinere se presteaza in natura.

Radu MIhai, Radu si Asociatii, 0785276357, mihai@radusiasociatii.ro
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.