Forum avocaţi

Divort

09-08-2018

Buna ziua ,
Sotia mea sa apucat de consumat alcool de aproape 2 ani .Am poze cu ia cum doarme pe jos .Aceste poze se pot pune la dosarul de divort ? Doresc sa divortez dar i-mi este frica sa nu pierd custodia copilului .Am un copil infiat in varstra de 4 ani .Eu muncrsc dar dansa nu .Ce sanse am sa pot sa castig custodia acestuia
Răspunde
 09-08-2018

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
Dacă puteți proba cele afirmate există șanse.

Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ
Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență).
0721.39.39.39.
Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 10-08-2018

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Catalin D a scris pe 09-08-2018:
Buna ziua ,
Sotia mea sa apucat de consumat alcool de aproape 2 ani .Am poze cu ia cum doarme pe jos .Aceste poze se pot pune la dosarul de divort ? Doresc sa divortez dar i-mi este frica sa nu pierd custodia copilului .Am un copil infiat in varstra de 4 ani .Eu muncrsc dar dansa nu .Ce sanse am sa pot sa castig custodia acestuia

Daca puteti proba aceste afirmatii, aveti toate sansele de castig. Va trebui sa formulati actiunea de divort si sa solicitati exercitarea in comun sau exclusiva a autoritatii parintesti, stabilirea domiciliului minorului la dvs si obligarea mamei la plata pensiei de intretinere.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 16-03-2019

Bună ziua,
Sunt in divorț cu soția mea din cauză ce dânsa consumă foarte mult alcool am foarte multe poze cu ea căzută pe jos Am sunat la 112 când ea era căzută pe jos și avocatul meu spune că este foarte greu sa pot intra in posesia analizelor făcute la spital .Este adevărat ?
Am uitat sa va spun ca am cu copil cu ea și doresc copilul.
Răspunde
 17-03-2019
Vizitator
Catalin D a scris pe 16-03-2019:
Bună ziua,
Sunt in divorț cu soția mea din cauză ce dânsa consumă foarte mult alcool am foarte multe poze cu ea căzută pe jos Am sunat la 112 când ea era căzută pe jos și avocatul meu spune că este foarte greu sa pot intra in posesia analizelor făcute la spital .Este adevărat ?

Da, este foarte greu sa intrati in posesia unor documente interne din spital. Acestea au caracter strict confidential, mai ales acum cu intrarea in vigoare a legilor privind GDPR.
Din punctul meu de vedere pozele cu sotia cazuta pe jos nu garanteaza obtinerea custodiei. In aparare se pot invoca tot felul de situatii, ca pozele sunt scoase din context, ca au fost facute cu ani in urma etc. Deci nu reprezinta o proba foarte solida care sa convinga instanta neaparat la retragerea custodiei.
Răspunde
 17-03-2019

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Bună ziua,

Daca sotia consuma alcool in mod frecvent, cu siguranta ca puteti demonstra acest lucru si prin alte probe: martori, interogatoriul acesteia etc. Pentru obtinerea exercitarii exclusive a autoritatii parintesti va trebui sa demonstrati ca actiunile sau inactiunile mamei pun in pericol grav viata, integrigatea corporala sau dezvoltarea psihica a minorului. Daca doriti ca dvs. sa cresteti copilul, va trebui sa solicitati stabilirea domiciliului minorului la dvs si obligarea mamei la plata pensiei de intretinere.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 20-03-2019

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
Bună ziua,

Trebuie ca proba foto să o coroborați și cu alte probe, de exemplu proba cu martori și interogatoriu. Instanța poate face o adresă la unitatea medicală pentru a obține analizele dar numai după ce se administrează proba cu acte, interogatoriu și martori și există indicii că soția dvs suferă de alcoolism cronic.

Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ
Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență).
0721.39.39.39.
Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.