|
10-08-2018 |
 | Nelu.Dumitru
|
| Sunt în divorț, am trei copii minori, sotia se află în Anglia ...următorul si cel dea-l doilea termen, îl am pe 2 octombrie. Consoarta mea a fost ademenită pe Facebook de un individ și abandonându-și copii minori de 15, 14 și 7 ani a plecat în Italia. După o perioadă de timp și-a dat seama de prostia făcuta și a vrut să se reîntoarcă la familie, dar ...era prea târziu, copii nu o mai doreau, dar nici eu, ba mai mult am aflat multe lucruri, mai mult decât îngrozitoare despre comportamentul său adulter . Acum se află în Anglia, la cel de-al doilea concubin. Întrebare : am înțeles că pentru un copil, părintele stabilit în Anglia, este obligat să plătească 1/6 din venitul lunar, pentru 3 copii suma este aceiași, adică tot 1/6 ? Cum o pot OBLIGA ??? ...să-și achite obligațiile părintești, având în vedere interesul superior al copiilor și nevoile uriașe ale acestora, cel mare excelează în IT, fiind cunoscut peste hotare, fata are un talent deosebit la desen în creion, iar cel mic deși este în clasa II-a, rezolvă la matematică ușor exerciții de clasa V-a !... Mulțumesc anticipat ! | |
|
|
|
11-08-2018 |
 | Nelu.Dumitru
|
| Nu poate să-mi răspundă nimeni, care este legislatia în Anglia, privind plata pensiei alimentare pentru 3 copii ? | |
|
|
|
12-08-2018 |
| În cadrul procesului de divorț instanța o va obliga la plata pensiei de întreținere pe mama copiilor. Pensia va fi de 1/2 din veniturile ei nete pentru cei 3 copii. Dacă știți unde lucrează în Anglia, solicitați instanței efectuarea unei adrese la locul ei de muncă pentru a se comunica care este salariul. Dacă nu cunoașteți care este locul ei de muncă sau dacă nu are loc de muncă, instanța va stabili pensia raportat la salariul minim pe economie. După ce hotărârea rămâne definitivă, în cazul în care mama copiilor nu plătește pensia pentru aceștia, puteți solicita executarea hotărârii în Anglia, procedură care se efectuează prin intermediul Ministerului Justiției. | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
12-08-2018 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Nelu.Dumitru a scris pe 10-08-2018: Sunt în divorț, am trei copii minori, sotia se află în Anglia ...următorul si cel dea-l doilea termen, îl am pe 2 octombrie. Consoarta mea a fost ademenită pe Facebook de un individ și abandonându-și copii minori de 15, 14 și 7 ani a plecat în Italia. După o perioadă de timp și-a dat seama de prostia făcuta și a vrut să se reîntoarcă la familie, dar ...era prea târziu, copii nu o mai doreau, dar nici eu, ba mai mult am aflat multe lucruri, mai mult decât îngrozitoare despre comportamentul său adulter . Acum se află în Anglia, la cel de-al doilea concubin. Întrebare : am înțeles că pentru un copil, părintele stabilit în Anglia, este obligat să plătească 1/6 din venitul lunar, pentru 3 copii suma este aceiași, adică tot 1/6 ? Cum o pot OBLIGA ??? ...să-și achite obligațiile părintești, având în vedere interesul superior al copiilor și nevoile uriașe ale acestora, cel mare excelează în IT, fiind cunoscut peste hotare, fata are un talent deosebit la desen în creion, iar cel mic deși este în clasa II-a, rezolvă la matematică ușor exerciții de clasa V-a !... Mulțumesc anticipat ! Cuantumul pensiei de intretinere datorat celor 3 minori este de 1/2 din venitul net/lunar realizat de catre parintele nerezident, in cazul de fata, de catre mama. Va trebui sa faceti dovada in fata instantei a faptului ca mama lucreaza cu forme legale in Anglia si eventual sa indicati numele angajatorului, pentru a se putea determina venitul net/lunar realizat de fosta sotie. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
12-08-2018 |
 | Nelu.Dumitru
|
| Mulțumesc foarte mult, știu că lucrează la un Hotel în Anglia... aveți idee cum aș putea să aflu locul ei de munca de acolo ? Credeți că pot face o solicitare scrisă către Ambasada Angliei la București, există un tratat internațional, pe care-l pot invoca pentru a afla locul de muncă și domiciliul acesteia ? Cei doi copii mai mari, învață și locuiesc în aproprierea liceului, iar eu acum lucrez în două schimburi, și pentru a mă putea ocupa de băiețelul cel mic, să-l duc la școală și să mă îngrijesc să-și facă temele, va trebui să renunț la serviciul pe care îl am...veniturile mele vor scade dramatic .... dar la educația copilului nu vreau să renunț sub nici o formă, e prea bun la matematică . Mulțumesc ! | |
|
|
|
12-08-2018 |
| Nelu.Dumitru a scris pe 12-08-2018: Mulțumesc foarte mult, știu că lucrează la un Hotel în Anglia... aveți idee cum aș putea să aflu locul ei de munca de acolo ? Credeți că pot face o solicitare scrisă către Ambasada Angliei la București, există un tratat internațional, pe care-l pot invoca pentru a afla locul de muncă și domiciliul acesteia ? Cei doi copii mai mari, învață și locuiesc în aproprierea liceului, iar eu acum lucrez în două schimburi, și pentru a mă putea ocupa de băiețelul cel mic, să-l duc la școală și să mă îngrijesc să-și facă temele, va trebui să renunț la serviciul pe care îl am...veniturile mele vor scade dramatic .... dar la educația copilului nu vreau să renunț sub nici o formă, e prea bun la matematică . Mulțumesc ! Dacă admite instanța de judecată, se poate face o cerere către autoritățile din Anglia (un fel de ITM de la noi) pentru a se afla unde lucrează și ce venituri declarate are. Însă, va trebui să existe niște indicii că lucrează în Anglia (acte, corespondență, martori etc). | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
12-08-2018 |
 | Nelu.Dumitru
|
| Mulțumesc foarte mult, tocmai am aflat la ce hotel lucrează... Acum dacă știu Hotelul, mă pot folosi de Convenția ONU, privind drepturile copilului, și numărul dosarului de divorț, eventual un EXTRAS DE GREFĂ, pentru a face o solicitare ÎN MUME PROPRIU, către ambasada Angliei la București, invocând INTERESUL SUPERIOR AL COPILULUI și să solicit eliberarea unui act oficial, din care sa reiasă câștigul acesteia ? Mă gândesc ca poate instanța va hotărâ altfel dacă ar avea un document oficial emis de Regatul Marii Britanii, din care să reiasă locul de muncă si câștigul lunar .... Menționez că eu încă câștig foarte bine ACUM, dar de pe 15 septembrie, va trebui să SUPRAVIEȚUIESC din economii, iar cei care vor suferii, vor fi copii, iar eu asta chiar nu doresc să se întâmple !!! Mulțumesc ! | |
|
|
|
12-08-2018 |
| Nu cred că instanța va ține cont de un asemenea act. Instanța are posibilitatea să afle informații despre venitul ei prin efectuarea unei adrese la autoritățile din Anglia, procedură ce se face prin comisie rogatorie. Dacă obțineți acel act, pe care îl depuneți la instanță, iar mama copiilor confirmă conținutul actului. consider că este în regulă. | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
15-08-2018 |
 | Nelu.Dumitru
|
| "Însă, va trebui să existe niște indicii că lucrează în Anglia (acte, corespondență, martori etc)." "Va trebui sa faceti dovada in fata instantei a faptului ca mama lucreaza cu forme legale in Anglia si eventual sa indicati numele angajatorului, pentru a se putea determina venitul net/lunar realizat de fosta sotie." Deci să recapitulăm: dacă nu pot face dovada că mama copiilor mei lucrează cu forme legale și nu cred că voi reuși asta, dacă hotelul respectiv nu dorește să colaboreze cu mine, atunci nu voi putea să conving instanța să solicite instituțiilor engleze , informații despre veniturile ei, prin comisie rogatorie . CERC VICIOS | |
|
|
|
15-08-2018 |
| Nu trebuie ca hotelul să colaboreze cu dvs. Dacă știți numele și adresa angajatorului din Anglia, comunicați asta instanței de judecată și solicitați efectuarea unei adrese în Anglia (prin comisie rogatorie), în vederea aflării veniturilor. | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
29-08-2018 |
 | Nelu.Dumitru
|
| Nu am decât o fotografie cu aceasta îmbrăcată în uniforma hotelului, cu un ecuson care indică rețeaua de hoteluri...sunt 32 numai în Londra... E suficient, pentru ca instanța să solicite COMISIE ROGATORIE, către autoritățile Regatului Unit ? | |
|
|
|
31-08-2018 |
 | Nelu.Dumitru
|
| Adisan a scris pe 15-08-2018: Nu trebuie ca hotelul să colaboreze cu dvs. Dacă știți numele și adresa angajatorului din Anglia, comunicați asta instanței de judecată și solicitați efectuarea unei adrese în Anglia (prin comisie rogatorie), în vederea aflării veniturilor. Nu am decât o fotografie cu aceasta îmbrăcată în uniforma hotelului, cu un ecuson care indică rețeaua de hoteluri...sunt 32 numai în Londra... E suficient, pentru ca instanța să solicite COMISIE ROGATORIE, către autoritățile Regatului Unit ? | |
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |