Forum avocaţi > Divort

Divorț

19-08-2018
Vizitator
Bună ziua...Am băgat divorț pe cont propriu fără avocat în februarie si abia în iulie mi-a venit prima înfățișare....Dar din păcate nu am știut cum se procedează si nu mi s-a lluat si dosarul meu în vedere....
Întrebarea mea e dacă pot renunța la divorț și în cazul în care să zicem că renunț dacă mai vin cei de la autoritatea tutelară???Am doi copii minori pe care nu as vrea sa ii mai bag in așa ceva...
Răspunde
 19-08-2018

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
Ce înseamnă că nu vi s-a luat dosarul în vedere ?

Puteți renunța lîn fața instanței la acțiunea de divorț. De asemenea, dacă nu vă prezentați personal în fața instanței, acțiunea se va respinge ca nesusținută, astfel că divorțul nu se poate pronunța cu excepția cazului în care soțul dvs a introdus o cerere reconvențională prin care a cerut și el divorțul.

Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ
Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență).
0721.39.39.39.
Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 19-08-2018
Vizitator
Mulțumesc...soțul meu nu este de acord cu divorțul...a spus că nu se va prezenta niciodată...între timp m-am răzgândit de dragul copiilor pentru că nu vreau să treacă prin așa ceva..desi teoretic eu vreau să divorțez Dar practic nu am curaj deoarece nu vreau să fie copii "interogati"de autoritatea tutelară....
Răspunde
 19-08-2018
Vizitator
Offff......sunt așa de amețită ca nici eu nu mai stiu ce e bine... vreau doar să nu sufere copii...
Răspunde
 25-08-2018

Bucuresti
0723639378
av_gabrielagerber@hotmail.com
www.avocat-gerber.ro
Facebook
Copii vor suferi oricum si daca divorțati si daca rămâneți intr o relație tensionată cu discuții și violente cu tatăl lor.

Autoritatea tutelară sau instanta nu anchetează copii ci doar verifica conditiile de locuit, respectiv poziția lor fata de despărțirea părinților.

Daca au peste 10 ani vor fi obligatoriu audiați de judecător.

Pt ca dvs ati formulat cererea de divorț e necesar sa fiti prezentă personal la fiecare termen de judecată.

Daca considerati ca puteri continua căsătoria, mergeți la instanta si retrageti acțiunea.

Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti

Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 27-08-2018
Vizitator
Mulțumesc frumos. ...copii au 7 si 12 ani....Am zis să renunț Dar nu pot ...încerc să las de la mine să fie bine....Dar nu pot...pe zi ce trece ne certam tot mai mult din cauza băuturii si lipsa banilor....
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.