|
24-08-2018 |
 | Elena bianca
|
| buna ziua ,de aproximativ 3 ani de zile relatia mea cu sotul s-a racit complet,din cauza scandalurilor,batailor,amenintarilor cu moartea,pur si simplu a comportamentului lui pe motive de gelozie,intr-un cuvant nu se poate trai in casa cu el,m-am hotarat sa-mi iau baietelul de 4 ani si sa fug in lume.va rog din suflet sa ma ajutati ,orice sfat e bine primit.multumesc | |
|
|
|
24-08-2018 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Puteti pleca impreuna cu minorul, iar ulterior formulati actiunea de divort, in care solicitati exercitarea exclusiva sau in comun a autoritatii parintesti, stabilirea domiciliului minorului la dvs si obligarea tatalui la plata pensiei de intretinere. Referitor la agresiunile la care sunteti supusa, puteti formula o plangere penala in acest sens si puteti solicita emiterea unui ordin de protectie. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
25-08-2018 |
 | Inna Vizitator |
| Buna ziua. Sa hotarat la tribunal ca tatal copilului sa plateasca 1/4 din venitul lunar.problema este ca el nu are servici nu realizeaza nimic nu are nimic pe numele lui.este obligat sa plateasca 290 lei pe luna dar pana acuma a platit 15000 pe jumate de an.mai are din urma 6 luni de platit dar el spune ca nu are cum sa plateasca ca nu are de unde banii, pt ca nu lucreaza...intrebarea mea este ce pot face in cazul acesta daca el nu plateste? Il pot obliga in vreun fel? Multumesc | |
|
|
|
25-08-2018 |
| Din pacate dacă nu realizeaza venituri si nu are nici bunuri pe numele lui nu poate fi executat silit. | Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient | |
|
|
|
|
25-08-2018 |
 | Inna Vizitator |
| Din cate stiu lucraza in strainatate dar nu stiu daca lucreaza cu contract...stiu ca pleaca 2 luni in fiecare an.El spune ca nu are bani si nu realizeaza nici un venit lunar in tara. Daca depun plangere iar impotriva lui o sa se rezolve ceva la tribunal? A fost chemat la tribunal si a spus ca nu poate plati mai mult de 150 lei pe luna ca nu are de unde si banii astia cand ii are cand nu ii are:( nu poate fi pedepsit cu inchisoarea daca nu plateste??? Multumesc pt raspuns o seara buna. | |
|
|
|
25-08-2018 |
| Dacă nu are venituri nu poate fi acuzat de infracțiunea de abandon de familie. Încercati sa depuneti plângere poate il ia poliția la intrebari mai serioase, deși ma indoiesc ca vor rezolva ceva. | Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient | |
|
|
|
|
25-08-2018 |
 | Inna Vizitator |
| Multumesc pt raspunsuri...el a promis ca daca rezolva de bani plateste cele 6 luni din urma.daca nu plateste o sa depun plangere iar impotriva lui si o sa incerc sa il bag la abandon de familie, desigur daca o sa reusesc ceva. Deci inchisoarea e exclusa?? No sa faca puscarie pt ca nu are bani sa plateasca? El spune ca, cand are bani o sa plateasca | |
|
|
|
26-08-2018 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Inna a scris pe 25-08-2018: Multumesc pt raspunsuri...el a promis ca daca rezolva de bani plateste cele 6 luni din urma.daca nu plateste o sa depun plangere iar impotriva lui si o sa incerc sa il bag la abandon de familie, desigur daca o sa reusesc ceva. Deci inchisoarea e exclusa?? No sa faca puscarie pt ca nu are bani sa plateasca? El spune ca, cand are bani o sa plateasca Pentru savarsirea infractiunii de abandon de familie, tatal risca o pedeapsa cu inchisoarea de la 6 luni la 3 ani sau amenda. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |