Forum avocaţi > Divort

Nu mai pot ,vreau sa divortez

24-08-2018

buna ziua ,de aproximativ 3 ani de zile relatia mea cu sotul s-a racit complet,din cauza scandalurilor,batailor,amenintarilor cu moartea,pur si simplu a comportamentului lui pe motive de gelozie,intr-un cuvant nu se poate trai in casa cu el,m-am hotarat sa-mi iau baietelul de 4 ani si sa fug in lume.va rog din suflet sa ma ajutati ,orice sfat e bine primit.multumesc
Răspunde
 24-08-2018

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Puteti pleca impreuna cu minorul, iar ulterior formulati actiunea de divort, in care solicitati exercitarea exclusiva sau in comun a autoritatii parintesti, stabilirea domiciliului minorului la dvs si obligarea tatalui la plata pensiei de intretinere.
Referitor la agresiunile la care sunteti supusa, puteti formula o plangere penala in acest sens si puteti solicita emiterea unui ordin de protectie.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 25-08-2018
Vizitator
Buna ziua. Sa hotarat la tribunal ca tatal copilului sa plateasca 1/4 din venitul lunar.problema este ca el nu are servici nu realizeaza nimic nu are nimic pe numele lui.este obligat sa plateasca 290 lei pe luna dar pana acuma a platit 15000 pe jumate de an.mai are din urma 6 luni de platit dar el spune ca nu are cum sa plateasca ca nu are de unde banii, pt ca nu lucreaza...intrebarea mea este ce pot face in cazul acesta daca el nu plateste? Il pot obliga in vreun fel? Multumesc
Răspunde
 25-08-2018

Bucuresti
0723639378
av_gabrielagerber@hotmail.com
www.avocat-gerber.ro
Facebook
Din pacate dacă nu realizeaza venituri si nu are nici bunuri pe numele lui nu poate fi executat silit.

Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti

Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 25-08-2018
Vizitator
Din cate stiu lucraza in strainatate dar nu stiu daca lucreaza cu contract...stiu ca pleaca 2 luni in fiecare an.El spune ca nu are bani si nu realizeaza nici un venit lunar in tara. Daca depun plangere iar impotriva lui o sa se rezolve ceva la tribunal? A fost chemat la tribunal si a spus ca nu poate plati mai mult de 150 lei pe luna ca nu are de unde si banii astia cand ii are cand nu ii are:( nu poate fi pedepsit cu inchisoarea daca nu plateste??? Multumesc pt raspuns o seara buna.
Răspunde
 25-08-2018

Bucuresti
0723639378
av_gabrielagerber@hotmail.com
www.avocat-gerber.ro
Facebook
Dacă nu are venituri nu poate fi acuzat de infracțiunea de abandon de familie. Încercati sa depuneti plângere poate il ia poliția la intrebari mai serioase, deși ma indoiesc ca vor rezolva ceva.

Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti

Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 25-08-2018
Vizitator
Multumesc pt raspunsuri...el a promis ca daca rezolva de bani plateste cele 6 luni din urma.daca nu plateste o sa depun plangere iar impotriva lui si o sa incerc sa il bag la abandon de familie, desigur daca o sa reusesc ceva. Deci inchisoarea e exclusa?? No sa faca puscarie pt ca nu are bani sa plateasca? El spune ca, cand are bani o sa plateasca
Răspunde
 26-08-2018

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Inna a scris pe 25-08-2018:
Multumesc pt raspunsuri...el a promis ca daca rezolva de bani plateste cele 6 luni din urma.daca nu plateste o sa depun plangere iar impotriva lui si o sa incerc sa il bag la abandon de familie, desigur daca o sa reusesc ceva. Deci inchisoarea e exclusa?? No sa faca puscarie pt ca nu are bani sa plateasca? El spune ca, cand are bani o sa plateasca

Pentru savarsirea infractiunii de abandon de familie, tatal risca o pedeapsa cu inchisoarea de la 6 luni la 3 ani sau amenda.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.