Forum avocaţi > Divort

Sotul meu a parasit domiciliul der 1 luna de zile.

10-10-2018
Vizitator
Am interles de la rudele sale ca nu mai doreste sa reviiina.Nu avem copii si nici bunuri comune partajabile.
Mentionez ca el dispune de pensie din care se pate intretine singur eu neavand niici un venit in momentul acesta..Intrebarea mea era daca eu pot divorta de el in conditiile in care el este bolnav avand un handiicap accentuat.Multumesc anticipat!
Răspunde
 11-10-2018

BUCURESTI
0766321314
avocatib@yahoo.com
https://www.google.ro/amp/s/m.stirileprotv.ro
Facebook
Piteti divorta indifferent de situatie. Nu va tine legata nimeni de un om pana la adanci batraneti. Problema care dvs o puneti de Fapt este acea pensie de intretinere pe care ati fi obligata sa o dati fostului/actual sot. Pensia de intretinere pentru fistula sot nu se acorda chiar "batand din palme" Se tine cont de forte multe aspecte:
1. Daca handicapul a aparut sau nu in timpul casatoriei, daca casatoria a fost de durata lunga,
2 Si se acorda in functie de navoile care o cer si de nevoile celui care trebuie sau ar fi obligat sa o acorde.
Sunt ffff multi facturi pt care o instanta hotaraste sau nu sa acorde aceasta pensie/alocatie de intretinere. Nu este ca cea pt copii!

Avocat IRINA BUDA in cadrul Baroului Bucuresti de peste 20 ani. Drept de a reprezenta si pune concluzii inclusiv la Inalta Curte de Casatie si Justitie Adresa mail avocatib@yahoo.com Doar pt. programari tel 0766321314 (L-V intre orele 8 - 18)
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 11-10-2018
Vizitator
Sunt in proces de divort si la fiecare infatisare martori din partea mea mi au fost respinsi doar din partea ei au fost acceptati mentionez martori din partea ei au fost parintii ei ce pot face sa mi fie si mie acceptati martorii va multumesc
Răspunde
 11-10-2018

BUCURESTI
0766321314
avocatib@yahoo.com
https://www.google.ro/amp/s/m.stirileprotv.ro
Facebook
Exista o metoda uzitata aproape deloc - cea notariala.

Avocat IRINA BUDA in cadrul Baroului Bucuresti de peste 20 ani. Drept de a reprezenta si pune concluzii inclusiv la Inalta Curte de Casatie si Justitie Adresa mail avocatib@yahoo.com Doar pt. programari tel 0766321314 (L-V intre orele 8 - 18)
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 12-10-2018

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
Lumnita Brazdaru a scris pe 10-10-2018:
Am interles de la rudele sale ca nu mai doreste sa reviiina.Nu avem copii si nici bunuri comune partajabile.
Mentionez ca el dispune de pensie din care se pate intretine singur eu neavand niici un venit in momentul acesta..Intrebarea mea era daca eu pot divorta de el in conditiile in care el este bolnav avand un handiicap accentuat.Multumesc anticipat!

Doar soțul dvs poate cere divorțul conform art 373, ali. 1, lit d,, adică din motive de sănătate. Formulați o cerere de divorț întemeiată pe prevederile art. 373, alin. 1, lit. b, atunci când din cauza unor motive temeinice, raporturile dintre soți sunt grav vătămate și continuarea căsătoriei nu mai este posibilă, adică divorțul din culpă.
Probați prin martori (care pot să fie rude ale dvs) faptul că nu mai conviețuți și că mariajul este compromis.

Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ
Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență).
0721.39.39.39.
Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.