Forum avocaţi > Divort

Divort adulter

24-10-2018

Buna ziua! Nu am nici cea mai mica idee cum trebuie procedat pt un divort. Sunt casatorita de 2 ani cu un barbat cu care aveam o relatie de 10 ani. La inceputul anului eu am plecat din tara de comun acord pt a imi continua studiile pentru un an. In luna iulie am aflat ca el are o alta relatie, nu mai simte nimic pentru mine, vrea sa ramana cu ea. I-am cerut sa divortam, a zis ca e de acord dar nu are timp anul acesta sa se intoarca in tara pt divort. Eu nu sunt dispusa sa mai astept pana cand are el timp sa vina la un notar. Vreau sa inaintez divortul cat mai repede posibil. Avem un apartament cu prima casa cumparat impreuna. Este posibil sa divorte,,si sa facem partajul mai tarziu cand se mai linistesc apele? Daca da,cum ar trebui sa procedez? Unde sa merg? La cine? Multumesc
Răspunde
 24-10-2018

Buna. Poti aborda problema in justitie, direct, sau prin metode alternative. Pentru mai multe amanunte trebuie discutat in privat.
Răspunde
 24-10-2018

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
Puteți să divorțați la instanța de judecată printr-un avocat pe care să-l mandatați să se prezinte în locul dvs. Partajul poate fi făcut oricând după divorț.

Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ
Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență).
0721.39.39.39.
Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 24-10-2018

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Va trebui formulata actiunea de divort in instanta. Daca nici dvs. si nici sotul nu aveti locuinta in tara, competenta de solutionare revine Judecatoriei sector 5, Bucuresti.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.