Forum avocaţi > Divort

Divorț custodie

30-10-2018
Vizitator
Bună seara. M- ar interesa și pe mine să știu care sunt conditiile in care s ar impune o custodie totală asupra unui minor.
Alt aspect ar fi dacă avocatul paratului ar putea ști in prima fază a procesului dacă reclamantul a solicitat martori și dacă are acces la dosar.
Răspunde
 31-10-2018

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
Ella a scris pe 30-10-2018:
Bună seara. M- ar interesa și pe mine să știu care sunt conditiile in care s ar impune o custodie totală asupra unui minor.
Alt aspect ar fi dacă avocatul paratului ar putea ști in prima fază a procesului dacă reclamantul a solicitat martori și dacă are acces la dosar.

Autoritatea părintească se exercita exclusiv doar pentru motive întemeiate ca dezinteresul grav fata de copil, consumul de droguri sau alcoolismul, violenta, etc.
Probele se solicita prin cererea de chemare in judecată sau prin intampinare. Așadar, părțile și avocații lor cunosc care sunt martorii.

Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ
Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență).
0721.39.39.39.
Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 31-10-2018
Vizitator
Mulțumesc pentru răspuns. Intrebarea era in ceea ce-l privește pe fiul meu aflat intr un proces de divorț cu soția. Momentan nu sunt in țară și nu pot lua legatura cu avocatul lui. Nora mea vrea să plece din țară cu copilul și astfel speră să obțină custodia totală. De 5 luni de cand a plecat de acasă, a refuzat orice fel de comunicare cu el și refuză să ii dea fata macar pentru o oră să stea cu ea. In acest timp a existat o altercatie intre ei pe stradă pe motiv că refuză să ii dea copilul, el a lovit-o, gest cu care nu sunt de acord. Cred că totul a fost oarecum premeditat de ea, forțând ul la un gest violent prin refuzul constant de a lua legatura cu fetița, si prin faptul că au aparut inopinat si martori si politie.Violent față de copil nu a fost niciodată .
Răspunde
 31-10-2018

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
Ella a scris pe 31-10-2018:
Mulțumesc pentru răspuns. Intrebarea era in ceea ce-l privește pe fiul meu aflat intr un proces de divorț cu soția. Momentan nu sunt in țară și nu pot lua legatura cu avocatul lui. Nora mea vrea să plece din țară cu copilul și astfel speră să obțină custodia totală. De 5 luni de cand a plecat de acasă, a refuzat orice fel de comunicare cu el și refuză să ii dea fata macar pentru o oră să stea cu ea. In acest timp a existat o altercatie intre ei pe stradă pe motiv că refuză să ii dea copilul, el a lovit-o, gest cu care nu sunt de acord. Cred că totul a fost oarecum premeditat de ea, forțând ul la un gest violent prin refuzul constant de a lua legatura cu fetița, si prin faptul că au aparut inopinat si martori si politie.Violent față de copil nu a fost niciodată .

Situația este destul de delicata. Aveți nevoie de o apărare corespunzătoare pentru ca acel gest de violenta va fi invocat de către ea. Probați faptul ca tatăl este o persoana care își iubește copilul și nu constituie un pericol pentru el. Chiar dacă nu își vede copilul, îl sfătuiesc sa-i plătească pensie de întreținere.

Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ
Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență).
0721.39.39.39.
Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 31-10-2018

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Ella a scris pe 31-10-2018:

Fiul dvs. are posibilitatea legala sa solicite un program de vizita, iar daca doreste sa vada copilul pana la finalizarea dosarului de divort, poate solicita stabilirea unui program si pe calea ordonantei presedentiale.
Referitor la faptul ca si-a agresat fosta sotie, acesta risca dosar penal si emiterea unui ordin de protectie, motiv pentru care sfatul meu este sa isi formuleze o aparare eficienta in fata instantei.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.