Ella a scris pe 31-10-2018: Mulțumesc pentru răspuns. Intrebarea era in ceea ce-l privește pe fiul meu aflat intr un proces de divorț cu soția. Momentan nu sunt in țară și nu pot lua legatura cu avocatul lui. Nora mea vrea să plece din țară cu copilul și astfel speră să obțină custodia totală. De 5 luni de cand a plecat de acasă, a refuzat orice fel de comunicare cu el și refuză să ii dea fata macar pentru o oră să stea cu ea. In acest timp a existat o altercatie intre ei pe stradă pe motiv că refuză să ii dea copilul, el a lovit-o, gest cu care nu sunt de acord. Cred că totul a fost oarecum premeditat de ea, forțând ul la un gest violent prin refuzul constant de a lua legatura cu fetița, si prin faptul că au aparut inopinat si martori si politie.Violent față de copil nu a fost niciodată . Situația este destul de delicata. Aveți nevoie de o apărare corespunzătoare pentru ca acel gest de violenta va fi invocat de către ea. Probați faptul ca tatăl este o persoana care își iubește copilul și nu constituie un pericol pentru el. Chiar dacă nu își vede copilul, îl sfătuiesc sa-i plătească pensie de întreținere. |