Forum avocaţi > Divort

Nerespectarea programului de vizita, manilularea minorilor, intepartarea de tata

06-11-2018

buna ziua,

in urma divortului s-a stabilit programul de vizita al celor 2 baieti in varsta de 5 si 8 ani, Mama a refuzat pana la finalizarea divortului sa ma lase sa-i vad, apoi dupa definitiva si irevocabila nu imi permite sa ii iau sau sa vorbesc cu ei. Ii sperie, ca ii duc si nu isi mai vad mama, sau ca ii despart, ca ii duc la tara si raman acolo (stiu de la copiii vecinilor) si la ultimile 2 vizite nu vor sa mai vina cu mine. Cand ajung acasa (proprietate bun comun) ii i-a si pleaca cu ei, sau cand e programul si weekendul care imi apartine, nu ii gasesc acasa/nu imi raspunde la telefon. Toate programarile la medic, aniversari se intampla doar in programul meu de vizita, Am sesisat si protectia copilului din cadrul primariei orasului, care mi-a spus ca trebuie sa ma adresez instantei, insa ce poate face instanta daca acum copiii spun ca nu vor sa ma mai insoteasca. Toata perioda divortului 14 luni in care nu mi-a permis sa stau cu ei, i-a indepartat de mine si acum ii vad speriati, retrasi si nu inteleg de ce !
Răspunde
 06-11-2018

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Formulati o plangere penala impotriva mamei pentru savarsirea infractiunii de nerespectare a masurilor privind incredintarea minorilor..

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 06-11-2018

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
Aveți opțiunea formulării unei plângeri penale, dar cred că mai întâi ar trebui să acționați pe cale civilă. Puteți începe și o executare silită sau să solicitați Direcției pentru Protecția Copilului efectuarea unei monitorizări pentru o perioadă de timp. Direcția are posibilitatea să solicite instanței de judecată instituirea unui program de consiliere psihologică pentru o perioadă de timp pentru minor, în cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială si Protecţia Copilului din localitatea dvs.

Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ
Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență).
0721.39.39.39.
Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 07-11-2018

Buna ziua ! Acum doi ani jumate am nascut o fetita in Turcia! Pe actele de la spital nu au trecut numele tatălui , dar la populație in Turcia Au trecut decat prenumele tatalui nu si numele de familie Doresc sa ajung in Romania pot iesi asa fara procura sau trebuie neaparat procura pentru a iesi din Turcia ?
Răspunde
 07-11-2018

Vă mulțumesc pentru răspunsul dvs. Plângerea sa o adresez politiei orașului sau Parchetului de pe lângă Judecatoria Orașului ?
Răspunde
 07-11-2018

M-am adresat printr-o sesizare compartimentului de la protecția copililui din cadrul Primariei, însă trebuie sa aștept pana la 30 zile, situație care se adaugă la cele 14 luni de când nu pot comunica cu baietii mei
Răspunde
 26-02-2020
Vizitator
Buna seara,

Va rog imi puteti recomanda urgent un executor judecatoresc bun? Sunt din Pitesti si ma confrunt cu nerespectarea programului de legaturi personale ale unui copil in varsta de 6 ani.
Va rog ajutati-ma.
Multumesc din suflet!
Răspunde
 27-02-2020

Cluj si Prahova
0742251721
marina.starjil@gmail.com
Va puteti alege un executor judecatoresc care apare in tabloul CAMEREI EXECUTORILOR JUDECĂTOREȘTI DE PE LÂNGĂ CURTEA DE APEL PITEȘTI.
Gasiti pe internet tabloul.

Avocat Marina STARJIL

marina.starjil@gmail.com

Experienta de 28 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international).
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 27-02-2020

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Gabriela a scris pe 26-02-2020:
Buna seara,

Va rog imi puteti recomanda urgent un executor judecatoresc bun? Sunt din Pitesti si ma confrunt cu nerespectarea programului de legaturi personale ale unui copil in varsta de 6 ani.
Va rog ajutati-ma.
Multumesc din suflet!
Va puteti alege un expert din Tabloul expertilor de pe raza judetului unde urmeaza a se desfasura executarea, insa nu este indicat sa obtineti programul de vizita prin executor, deoarece puteti afecta emotional copilul. Sfatul meu este sa formulati o plangere penala impotriva tatalui, pentru savarsirea infractiunii de nerespectare a programului de vizita.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 27-02-2020
Vizitator
Am formulat plangere penala tatalui copilului, dar intrucat avem custodie comuna si proces de stabilire domiciliu copil la mama, in faza executorie. Mi s-a recomandat sa apelam la executor intrucat de 4 luni nu mai am acces la copil.
Multumesc tuturor de sfaturi.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.