| Buna seara! Va rog frumos,daca cineva ma poate ajuta macar cu un raspuns! Eu am plecat in Italia la munca,in anul 2010 ,cu acordul sotului,sa terminam casa de la tara.noi am avut un apartament,l-am vandut,ca nu puteam sa platim ratele la banca,apoi am cumparat un teren la tara,am construit o casa, dar el a vrut sa construiasca o casa si in curtea mamei sae,in oras bineinteles ca aolo eu nu am nici un drept,ptr.ca nu ne-a dat vreun document din care reiese ca suntem proprietari vreunul.mama lui a decedat i are25% ,eu,i-am trimis toti banii,vreo 25000€, si-a cumparat masina,,a mai facut ceva la casa,dar nu a terminat-o,matusa mea locuia la noi la tara,a beneficiat de pensia ei,de chiria de la ap matusii din Bucuresti,,si i-a mai extras si economiile matusii de moarte 100 mil vechi.m-a manipulat psihologic,nu am beneficiat de nici un cent,din munca de aici si de o viata,eu sunt in continuare la munca,ptr.ca trebuie sa o iau de la inceput.Am toate chitantele care fac dovada ca am trimis suma de bani de mai sus.Daca introduc actiunea de partaj cu ce ma pot alege? Va multumesc. Din suflet! |
|