| Buna seara.Va rog foarte mult,as avea nevoie de un sfat:sunt in divorț cu soțul,avem doi copii care sunt la mine;divorțul nu s-a încheiat, dar el insista sa vina sa ii vadă pe copii.inițial l-am primit,dar el e tot timpul pus pe scandaluri,iar copiii se sperie.astfel,am fost nevoită sa apelez la psiholog deoarece copiii au fost foarte afectați. Astfel i-am interzis sa vina sa ii vadă.Recent,el s-a dus la grădiniță,fara știrea mea,sa il vadă pe unul dintre copii (3 ani,celălalt având 1 an) copilul iar s-a speriat, a plâns,acasă a plâns din nou,noaptea nu a dormit aproape deloc si tresărea din somn(noi ne-am despărțit din cauza faptului ca el consuma băuturi alcoolice,era agresiv, spărgea in casa,de față cu copiii),astfel copilul refuza sa mai meargă la grădiniță din cauza acestui incident.urmează sa merg iar la psiholog cu el,si urmează tratament(la recomandarea medicului pediatru) deoarece vad ca este afectat si plânge.Întrebarea mea este:as putea solicita in instanță un ordin de restricție/protecție care sa ii interzică sa se mai apropie de copil,prezenta acestuia afectându-l negativ pe cel mic?Va mulțumesc! |
|