Forum avocaţi > Divort

Obținere ordin de restricție

23-11-2018

Buna seara.Va rog foarte mult,as avea nevoie de un sfat:sunt in divorț cu soțul,avem doi copii care sunt la mine;divorțul nu s-a încheiat, dar el insista sa vina sa ii vadă pe copii.inițial l-am primit,dar el e tot timpul pus pe scandaluri,iar copiii se sperie.astfel,am fost nevoită sa apelez la psiholog deoarece copiii au fost foarte afectați. Astfel i-am interzis sa vina sa ii vadă.Recent,el s-a dus la grădiniță,fara știrea mea,sa il vadă pe unul dintre copii (3 ani,celălalt având 1 an) copilul iar s-a speriat, a plâns,acasă a plâns din nou,noaptea nu a dormit aproape deloc si tresărea din somn(noi ne-am despărțit din cauza faptului ca el consuma băuturi alcoolice,era agresiv, spărgea in casa,de față cu copiii),astfel copilul refuza sa mai meargă la grădiniță din cauza acestui incident.urmează sa merg iar la psiholog cu el,si urmează tratament(la recomandarea medicului pediatru) deoarece vad ca este afectat si plânge.Întrebarea mea este:as putea solicita in instanță un ordin de restricție/protecție care sa ii interzică sa se mai apropie de copil,prezenta acestuia afectându-l negativ pe cel mic?Va mulțumesc!
Răspunde
 26-11-2018

BUCURESTI
0766321314
avocatib@yahoo.com
https://www.google.ro/amp/s/m.stirileprotv.ro
Facebook
DA si se judeca de urgenta ! Mai intai duceti-va la politie si cu tot cu contract sau o adeverinta de la psiholog din care sa reiasa de cand duceti copii la psiholog si pt ce. Temeiul legal este Legea nr. 217/2003 si Legea nr. 174/2018 privind modificarea și completarea Legii nr. 217/2003 pentru prevenirea și combaterea violenței în familie

Avocat IRINA BUDA in cadrul Baroului Bucuresti de peste 20 ani. Drept de a reprezenta si pune concluzii inclusiv la Inalta Curte de Casatie si Justitie Adresa mail avocatib@yahoo.com Doar pt. programari tel 0766321314 (L-V intre orele 8 - 18)
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.