Acum ceva timp, aproximativ doua luni, sotia a intentat o cere de divort la adresa mea. Principalul motiv invocat a fost teama de a nu-si mai vedea fetitele in urma unui neintelegeri minore, culmea. Ma rog, in scurta vreme ne-am impacat, stand de atunci impreuna, asa cum am mai stat timp de aproape 18ani, impreuna cu fetitele noastre. Nu intru in detaliile animozitatii dintre noi, pentru ca nu ar justifica intentia divortului si ar putea parea hilar. Sotia a oprit demersul avocatei care a fost angajata pentru sustinerea in instanta, dar destul de greu, pentru ca avocata a recurs la niste trucuri pentru a trimite spre judecata cererea. In final sotia a renuntat la serviciile ei. A incercat sa stopeze demersul, dar avocata a facut in asa fel incat procesul dintre noi sa poata trena, eventual. A spus ca exact in ziua in care sotia a sunat-o insistent, a trimis cererea catre instanta si ca nu se mai poate intervenii si ca vom fi chemati oricum, la o anumita data, in instata. Acea data s-a si pronuntat si o sa se pertreca undeva in luna ianuarie a anului urmator. Fireste ca noi dorim ca acest proces sa dispara, sotia regretand demersul ei. In citatie scrie ca cerea se va judeca si in lipsa noastra. Ce vrea sa insemne asta ? Noi nu vrem sa ne prezentam la tribunal. Ce consecinte determina neprezentarea noastra ? Va multumesc pentru rabdare. |
|