Forum avocaţi > Divort

Vrea sa divorteze

28-11-2018
Vizitator
Suntem de 5 ani impreuna si avem o fetita de 3 ani. De 4 ani eu m.am mutat la ea acasa neavand situatie financiara buna pana in clipa de fata am tot avut probleme cu bani am lucrat pe unde am putut si am cheltuit banii pentru casa sau impreuna cu sotia mea. Am avut si credit la un Car.ifn. in care am fost girat de socri mei si au avut poprire pe salarii ambi. In momentul de fata eu lucrez in cinematografie si castig destul de bine sa imi pot intretine toata familia. Doar ca ea vrea sa divorteze pentru ca am facut.o de ras cu privire ca am vb cu mama si neamul ei despre 3 aventuri pe care ea le.a avut in ultimi 2 ani de cand lucreaza intr.un bar 18 ore pe zi. La inceput erau 2 fete si lucrau in ture 2 zile cu 2 zile acum de 6 luni este singura si lucreaza zilnic. Nu are timp de copil dar vrea sa bage divort si vrea custodia totala. Intrebare: daca aduc mesaje scrise (dovezi) cu privire ca ma inselat am vreo sansa sa castig custodia copilului
Răspunde
 28-11-2018

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
Depinde de situația de fapt. Mai bine mizați pe faptul că dvs aveți posibilitatea să aveți grijă mai bine de copil, fiind mai puțin ocupat decât mama. Puteți aminti și despre aventurile ei, dar nu cred că trebuie să insistați și să vă bazați foarte mult pe acest aspect, fiind doar util să dovediți dezinteresul față de morală și riscul viitor față de copil.

Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ
Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență).
0721.39.39.39.
Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 28-11-2018
Vizitator
Nu pot dovedi in nici un sens ca a lucrat atata timp si nu a avut grija de copil pentru ca patronul barului este o veche cunostinta a ei si tine cu ea. Ma gandeam sa prezint dovezile impotriva ei ma va ajuta mai bine pentru ca sunt clare si din ce am discutat cu vreo 5 avocati si au citit aceste mesaje mi.au spus ca are 3 capete de acuzare: adulter, relatie extraconjugala si mama denaturata. Ea ma ameninta pe mine ca am o reclamatie la politie ca am luat imprumut o suma de bani si nu am restituito Si violarea intimitati ca iam facut printuri la mesajele care le avea cu cei cu care ma inselat
Răspunde
 29-11-2018

Bucuresti
0723639378
av_gabrielagerber@hotmail.com
www.avocat-gerber.ro
Facebook
Incalcarea obligatiei de fidelitate intre soti constituie doar motiv de divort neavand vreo inraurire asupra exercitarii autoritatii parintesti.

Dacă nu dovediți prejudicierea grava a intereselor copilului, abuzul sau neglijarea lui grava nu aveti șanse pt custodia exclusivă.

Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti

Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 29-11-2018

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Cristi a scris pe 28-11-2018:
Nu pot dovedi in nici un sens ca a lucrat atata timp si nu a avut grija de copil pentru ca patronul barului este o veche cunostinta a ei si tine cu ea. Ma gandeam sa prezint dovezile impotriva ei ma va ajuta mai bine pentru ca sunt clare si din ce am discutat cu vreo 5 avocati si au citit aceste mesaje mi.au spus ca are 3 capete de acuzare: adulter, relatie extraconjugala si mama denaturata. Ea ma ameninta pe mine ca am o reclamatie la politie ca am luat imprumut o suma de bani si nu am restituito Si violarea intimitati ca iam facut printuri la mesajele care le avea cu cei cu care ma inselat

Puteti solicita desfacerea casatoriei din culpa exclusiva a sotiei si aveti posibilitatea sa solicitati si daune in acest sens, insa referitor la exercitarea exclusiva a autoritatii parintesti, viata personala a mamei nu afecteaza capacitatea dansei de a-si creste copilul. Pentru a obtine o exercitare exclusiva a autoritatii parintesti, va trebui sa dovediti ca actiunile sau inactiunile mamei pun in pericol grav viata, integritatea corporala sau psihica a minorului.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 29-11-2018
Vizitator
Tocmai ca ea nu a avut timp de copil o lunga perioada de timp si copilu a fost crescut de mama mea, mama ei si cand nu am fost la munca am stat si eu cu ea. Copilu o vedea doar dimineata 30 de minute cand o ducea la gradinita
Răspunde
 30-11-2018

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Cristi a scris pe 29-11-2018:
Tocmai ca ea nu a avut timp de copil o lunga perioada de timp si copilu a fost crescut de mama mea, mama ei si cand nu am fost la munca am stat si eu cu ea. Copilu o vedea doar dimineata 30 de minute cand o ducea la gradinita

Va trebui sa propuneti in instanta toate probele pe care le detineti, pentru a dovedi ca mama are un comportament iresponsabil si este in interesul superior al minorului sa creasca alaturi de dvs.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.