Forum avocaţi

Divort

03-12-2018
Vizitator
Sunt casatorita cu sotul meu de cateva luni, avem un bebe de 3 luni. As dori sa divortam din cauza neintelegerilor legate de cresterea copilului. Tatal copilului m-a amenintat ca in niciun caz copilul nu va ramane la mine.
In ce situatie tatal ar putea ramane cu copilul? Ce sanse are?
Multumesc
Răspunde
 04-12-2018

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
Dacă asigurați copilului minime condiții pentru creștere și educare, instanța va stabili locuința copilului la dvs, având în vedere vârsta fragedă a acestuia. Ce fel de neînțelegeri există între dvs și soț referitoare la creșterea copilului ?
Pentru divorț va trebui să dovediți că mariajul este compromis și că nu mai poate continua.

Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ
Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență).
0721.39.39.39.
Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 04-12-2018

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Avand in vedere varsta copilului, aveti sanse destul de mari ca domiciliul acestuia sa se stabileasca la dvs., insa va trebui sa faceti dovada ca puteti asigura conditii decente pentru cresterea si ingrijirea copilului.
Va trebui sa formulati actiunea de divort, solicitand exercitarea in comun a autoritatii parintesti, stabilirea domiciliului minorului la dvs si obligarea tatalui la plata pensiei de intretinere.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 04-12-2018
Vizitator
Va multumesc frumos pentru raspuns. Da, ii pot asigura copilului meu un trai mai mult decat decent.
Tatal are un temperament vulcanic, se enerveaza cand mai plange copilul insistent si tipa, se ia de mine ca de ce plange, ca de ce tin copilul asa, etc
Ce presupune autoritate parinteasca comuna? Ca acesta poate sa ia copilul cand vrea si sa stea cu copilul cat doreste?
Răspunde
 04-12-2018

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
Autoritatea părintească exercitată în comun de către ambii părinți înseamnă că ambii părinți participă la deciziile importante ce îl vizează pe copil. Copilul va locui la dvs, iar tatăl are dreptul să-l vadă. Vizitele se pot stabili de comun acord de dvs și de soț, sau, în caz de neînțelegere. de către instanța de judecată (care va stabili programul de vizitare).

0721.39.39.39.
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 05-12-2018
Vizitator
Buna ziua..am divortat in 2016 este la mijloc un copil minor...pensia alimentara sa stabilit 25% din venitul net. Nu stiu exact cat tr sa imi dea paratul lunar la copil.. El imi da 150 pe luna . intrebarea este atat trebuie sa imi dea?
Răspunde
 05-12-2018
Vizitator
Buna ziua..am divortat in 2016 este la mijloc un copil minor...pensia alimentara sa stabilit 25% din venitul net. Nu stiu exact cat tr sa imi dea paratul lunar la copil.. El imi da 150 pe luna . intrebarea este atat trebuie sa imi dea?
Răspunde
 05-12-2018

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
Ionela Roby a scris pe 05-12-2018:

Cunoașteți dacă pârâtul are un serviciu și cât câștigă ?

0721.39.39.39.
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 06-12-2018

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Daca paratul realizeaza venituri legale, puteti pune in executare hotararea, pentru a primi suma corecta datorata minorului.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.