Forum avocaţi > Divort

Custodie totala copil 3 luni

05-12-2018
Vizitator
Buna ziua,
Am mare nevoie de un sfat. In prezent locuiesc in strainatate si am un copil in varsta de 3 luni. Nu sunt casatorita cu tatal copilului, am locuit impreuna pana acum aproximativ 3 saptamani cand in urma unor certuri am plecat de acasa, luand copilul cu mine.
El are o problema cu pariurile... Luni intregi mi-a luat si banii mei din cont si i-a jucat. Inainte sa plec a devenit foarte violent si am inceput sa ne certam pentru ca am schimbat detaliile contului si nu am vrut sa i le dau. A si dat in mine, desi aveam copilul in brate il alaptam. Dupa ce am plecat de acasa m-am dus direct la politie sa ii informez de situatie, mi-a fost teama ca ma va acuza de rapire.
Am reusit sa il conving sa imi dea semnatura sa revin cu copilul in tara. Mentionez ca are moment doar certificat englezesc.
As avea vreo sansa sa obtin custodie totala asupra copilului luandu-se in considerare si dovezile din afara? Mentionez ca si acum pana sa mergem sa obtin acel titlu de calatorie ma suna zilnic si doar ma chinuie si nu imi doresc sa trec prin stresul asta pe viitor.

Va multumesc si ma scuzati de roman.
O zi frumoasa
Răspunde
 05-12-2018

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
Trebuie înregistrată nașterea copilului în evidențele din România. Se poate cere și obține ca autoritatea părintească asupra copilului să fie exercitată în mod exclusiv de către dvs, având în vedere că tatăl, fiind în străinătate și având un comportament violent, nu poate fi în măsură să ia decizii în ce îl privește pe copil.

Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ
Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență).
0721.39.39.39.
Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 06-12-2018

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Anonim a scris pe 05-12-2018:
Buna ziua,
Am mare nevoie de un sfat. In prezent locuiesc in strainatate si am un copil in varsta de 3 luni. Nu sunt casatorita cu tatal copilului, am locuit impreuna pana acum aproximativ 3 saptamani cand in urma unor certuri am plecat de acasa, luand copilul cu mine.
El are o problema cu pariurile... Luni intregi mi-a luat si banii mei din cont si i-a jucat. Inainte sa plec a devenit foarte violent si am inceput sa ne certam pentru ca am schimbat detaliile contului si nu am vrut sa i le dau. A si dat in mine, desi aveam copilul in brate il alaptam. Dupa ce am plecat de acasa m-am dus direct la politie sa ii informez de situatie, mi-a fost teama ca ma va acuza de rapire.
Am reusit sa il conving sa imi dea semnatura sa revin cu copilul in tara. Mentionez ca are moment doar certificat englezesc.
As avea vreo sansa sa obtin custodie totala asupra copilului luandu-se in considerare si dovezile din afara? Mentionez ca si acum pana sa mergem sa obtin acel titlu de calatorie ma suna zilnic si doar ma chinuie si nu imi doresc sa trec prin stresul asta pe viitor.

Va multumesc si ma scuzati de roman.
O zi frumoasa

Faptul ca ati sesizat organele de politie cu privire la comportamentul tatalui reprezinta un avantaj in a obtine exercitarea exclusiva a autoritatii parintesti, insa chestiunile legate de situatia minorului intra in competenta instantei pe a carei raza teritoriala domiciliaza copilul.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 07-12-2018

Bucuresti
0723639378
av_gabrielagerber@hotmail.com
www.avocat-gerber.ro
Facebook
Pt a obtine custodie exclusiva trebuie sa dovediti ca exercitaea autoritatii parintesti de catre tata ii dauneaza copilului, ca acesta pune in pericol grav dezvoltarea fizica, emotionala a copilului.

Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti

Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.