Anonim a scris pe 05-12-2018: Buna ziua, Am mare nevoie de un sfat. In prezent locuiesc in strainatate si am un copil in varsta de 3 luni. Nu sunt casatorita cu tatal copilului, am locuit impreuna pana acum aproximativ 3 saptamani cand in urma unor certuri am plecat de acasa, luand copilul cu mine. El are o problema cu pariurile... Luni intregi mi-a luat si banii mei din cont si i-a jucat. Inainte sa plec a devenit foarte violent si am inceput sa ne certam pentru ca am schimbat detaliile contului si nu am vrut sa i le dau. A si dat in mine, desi aveam copilul in brate il alaptam. Dupa ce am plecat de acasa m-am dus direct la politie sa ii informez de situatie, mi-a fost teama ca ma va acuza de rapire. Am reusit sa il conving sa imi dea semnatura sa revin cu copilul in tara. Mentionez ca are moment doar certificat englezesc. As avea vreo sansa sa obtin custodie totala asupra copilului luandu-se in considerare si dovezile din afara? Mentionez ca si acum pana sa mergem sa obtin acel titlu de calatorie ma suna zilnic si doar ma chinuie si nu imi doresc sa trec prin stresul asta pe viitor. Va multumesc si ma scuzati de roman. O zi frumoasa Faptul ca ati sesizat organele de politie cu privire la comportamentul tatalui reprezinta un avantaj in a obtine exercitarea exclusiva a autoritatii parintesti, insa chestiunile legate de situatia minorului intra in competenta instantei pe a carei raza teritoriala domiciliaza copilul. |