Buna ziua, Acum 2 ani am divortat prin notar, 2 copii minori. Pentru ca fostul sot sa imi acorde divortul, a trebuit sa accept varianta de custodie comuna, impusa de el, o saptamana copiii la mine, o saptamana la el. Nu am avut ce face, a trebui sa ma mut in cartier, ca sa am copii aproape si cu scoala si cu gradinita. Dupa 2 ani de corvoada atat pt mine cat si pt copii, doresc sa modific aceasta custodie si sa avem o custodie comuna "normala" . Sa ia copiii doar 1 weekend la 2 saptamani. Mentionez ca fostul sot nu va fi de acord cu acest lucru, momentan nu plateste pensie alimentara, alocatia copiilor o ia tot el( vine pe numele lui), este un om cu care nu prea poti comunica amiabil, urla tot timpul, dependent de jocuri pe calculator si nu exagerez, sta cel putin 12 ore/zi si joaca jocuri in retea. Copiii nu mai vor sa mearga la el ( varste 10 si 6 ani).Este foarte exigent cu ele. Va rog ajutati-ma cu un sfat, ce pot face? Presupun ca trebuie sa" atac "aceasta conventie de custodie in instanta. Am vreo sansa de castig? |
|