Forum avocaţi > Divort

DIVORT IN INSTANTA SAU LA NOTAR?

21-02-2014
Vizitator
BUNA ZIUA! SUNT CASATORITA DE 8 ANI CU SOTUL MEU,AVEM UN COPIL DE 7 ANI SI VREAU SA DIVORTEZ DATORITA SCANDALURILOR PROVOCATE DIN MOTIVUL ORELOR SUPLIMENTARE LA SERVICIU! INTREBAREA MEA ESTE URMATOAREA: SE POATE DESFASURA DIVORTUL IN FATA UNUI NOTAR SAU LA JUDECATORIE TINAND CONT CA ESTE UN BAIAT MINOR LA MIJLOC? CE ACTE IMI SUNT NECESARE PENTRU INCEPUTUL DIVORTULUI? VA ROG , ASTEPT UN RASPUNS! VA MULTUMESC!
Răspunde
 21-02-2014

Buna ziua!
desigur ca se poatesi chiar este o solutie extrem de adecvata fiind vorba de un copil minor. Exista mai multe aspecte delicate ce trebuie luate in considerare si pentru care ma puteti apela la tel.: 0744617228.
Avocat definitiv Pralea Lucian- Bucuresti
email: lucian_pralea@yahoo.ro
Răspunde
 21-02-2014
Vizitator
Da, se poate divorta si la notariat cu copil minor. Cel mai ieftin este la notariat si se rezolva si cel mai repede-30 de zile. Dezavantajul este ca si sotia trebuie sa fie de acord cu divortul.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.