|
30-01-2019 |
 | Cornel73
|
| Am avut primul termen de judecata(stabilire domiciliu copil, parinti necasatoriti legal), iar fosta concubina a sugerat sa facem o intelegere asupra acestui aspect urmand ca, copilul sa ramana la mine iar ea sa aiva drept de vizita. Intrebarea este: unde se poate face aceasta intelegere intre parti la mediator sau la notar? Va multumesc! | |
|
|
|
30-01-2019 |
| Îl faceți în fața instanței la următorul termen de judecată, iar instanța se va pronunța având în vedere interesul superior al copilului, urmând să verifice dacă aveți condiții corespunzătoare pentru creșterea copilului (financiar, locativ etc). Referitor la locuință, trebuie să aveți condiții decente de locuit și nu contează dacă locuința este proprietatea dvs, dacă este închiriată sau dacă sunteți tolerat. | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
30-01-2019 |
 | Cornel73
|
| Ma interesa unde se poate face intelegerea amiabila deoarece mama este de acord sa lase copilul la mine! Mentionez ca nu am fost casatoriti, iar copilul are 3 ani! La notariat sau la mediator? | |
|
|
|
30-01-2019 |
| La notariat, la mediator (platind costuri suplimentare) sau direct printr o tranzactie in fata instantei deja sesizate (fara a mai plati nimic suplimentar, doar infatisand in scris intelegerea dvs si semnand -o in fata judecatorului). | Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient | |
|
|
|
|
30-01-2019 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Cornel73 a scris pe 30-01-2019: Ma interesa unde se poate face intelegerea amiabila deoarece mama este de acord sa lase copilul la mine! Mentionez ca nu am fost casatoriti, iar copilul are 3 ani! La notariat sau la mediator? Din moment ce exista o actiune in stare de judecata, formulati o tranzactie intre dvs. si mama copilului, pe care o prezentati in fata instantei la urmatorul termen de judecata. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
30-01-2019 |
| Av. Bratulescu Adela a scris pe 30-01-2019: Cornel73 a scris pe 30-01-2019: Ma interesa unde se poate face intelegerea amiabila deoarece mama este de acord sa lase copilul la mine! Mentionez ca nu am fost casatoriti, iar copilul are 3 ani! La notariat sau la mediator? Din moment ce exista o actiune in stare de judecata, formulati o tranzactie intre dvs. si mama copilului, pe care o prezentati in fata instantei la urmatorul termen de judecata. Stimată colega, mi se pare absolut jenant pt dvs si pt profesia pe care o exercitam sa reluati exact acelasi raspuns dat de colegii dvs, fara a aduce nicio informație juridică noua ori constructiva și asta numai pt a va adauga puncte si a va face vizibilă fara a aduce si un plus de valoare discuției. Rog moderatorii acestui site sa intervină spre a menține un nivel adecvat al discuțiilor. | Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient | |
|
|
|
|
01-02-2019 |
 | Nicoleta Vizitator |
| Buna seara am si eu o problema.....sotul meu a fost prins fara permis de conducere....tin sa mentionez ca a fost prins la sat si este la prima abatere ce I se poate intampla va rog frumos sa.mi raspundeti va multumesc mult! | |
|
|
|
01-02-2019 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Av.GERBER a scris pe 30-01-2019: Av. Bratulescu Adela a scris pe 30-01-2019: Cornel73 a scris pe 30-01-2019: Ma interesa unde se poate face intelegerea amiabila deoarece mama este de acord sa lase copilul la mine! Mentionez ca nu am fost casatoriti, iar copilul are 3 ani! La notariat sau la mediator? Din moment ce exista o actiune in stare de judecata, formulati o tranzactie intre dvs. si mama copilului, pe care o prezentati in fata instantei la urmatorul termen de judecata. Stimată colega, mi se pare absolut jenant pt dvs si pt profesia pe care o exercitam sa reluati exact acelasi raspuns dat de colegii dvs, fara a aduce nicio informație juridică noua ori constructiva și asta numai pt a va adauga puncte si a va face vizibilă fara a aduce si un plus de valoare discuției. Rog moderatorii acestui site sa intervină spre a menține un nivel adecvat al discuțiilor. Stimata colega, nu mai oferiti raspunsuri eronate utilizatorilor acestui site si lecturati cu atentie intrebarile. Domnul in cauza a mentionat clar ca se afla in stare de judecata cu mama copilului si au ajuns la un acord. Daca aveti ceva personal cu mine, ma puteti contacta telefonic la numarul afisat! Sau doriti sa va faceti punctaj suplimentar prin aceste sicane la adresa mea? | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
01-02-2019 |
| Nicoleta a scris pe 01-02-2019: Buna seara am si eu o problema.....sotul meu a fost prins fara permis de conducere....tin sa mentionez ca a fost prins la sat si este la prima abatere ce I se poate intampla va rog frumos sa.mi raspundeti va multumesc mult! Pentru savarsirea infractiunii de conducere a unui vehicul fara a poseda permis, sotul dvs. risca o pedeapsa cu inchisoarea de la 1 la 5 ani. Neavand antecedente, va obtine o pedeapsa cu o modalitate de executare neprivativa de libertate. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
01-02-2019 |
 | Nicoleta Vizitator |
| Nu poate scapa cu o amenda penala? | |
|
|
|
02-02-2019 |
| Av. Bratulescu Adela a scris pe 01-02-2019: Av.GERBER a scris pe 30-01-2019: Av. Bratulescu Adela a scris pe 30-01-2019: Cornel73 a scris pe 30-01-2019: Ma interesa unde se poate face intelegerea amiabila deoarece mama este de acord sa lase copilul la mine! Mentionez ca nu am fost casatoriti, iar copilul are 3 ani! La notariat sau la mediator? Din moment ce exista o actiune in stare de judecata, formulati o tranzactie intre dvs. si mama copilului, pe care o prezentati in fata instantei la urmatorul termen de judecata. Stimată colega, mi se pare absolut jenant pt dvs si pt profesia pe care o exercitam sa reluati exact acelasi raspuns dat de colegii dvs, fara a aduce nicio informație juridică noua ori constructiva și asta numai pt a va adauga puncte si a va face vizibilă fara a aduce si un plus de valoare discuției. Rog moderatorii acestui site sa intervină spre a menține un nivel adecvat al discuțiilor. Stimata colega, nu mai oferiti raspunsuri eronate utilizatorilor acestui site si lecturati cu atentie intrebarile. Domnul in cauza a mentionat clar ca se afla in stare de judecata cu mama copilului si au ajuns la un acord. Daca aveti ceva personal cu mine, ma puteti contacta telefonic la numarul afisat! Sau doriti sa va faceti punctaj suplimentar prin aceste sicane la adresa mea? Te rog sa imi spui unde este eroarea in raspunsul meu. Tranzactia poate fi facuta in instanta , la fel ca si la notar si mediator si prezentata instantei spre a emite o hotarare de expedient. Sau sustii ca odata ajuns in instanta nu mai e posibil acordul in afara ei ? Te rog sa precizezi temiurile de drept pt sustinerea ta. | Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient | |
|
|
|
|
03-02-2019 |
| Nicoleta a scris pe 01-02-2019: Nu poate scapa cu o amenda penala? Daca sotul nu detine permis pentru nicio categorie, atunci va fi incadrat la art. 335 alin. 1 CP, caz in care pedeapsa este inchisoare de la 1 la 5 ani. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
03-02-2019 |
 | Rotaru Geanina Vizitator |
| Minorul după divorț are domiciliul la tata .Mama stabilită in Germania vrea sa ia copilul la ea și tatăl este de acord .Unde se face înțelegerea ? | |
|
|
|
03-02-2019 |
| Rotaru Geanina a scris pe 03-02-2019: Minorul după divorț are domiciliul la tata .Mama stabilită in Germania vrea sa ia copilul la ea și tatăl este de acord .Unde se face înțelegerea ? Trebuie promovată o acțiune în instanță prin care să se solicite modificarea domiciliului minorului de la tată la mamă. Instanța se va pronunța în funcție de probe și de interesul superior al copilului. | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |