Forum avocaţi > Divort

Divort

25-02-2014
Vizitator
Sunt casatorita de aproape 5 ani,a doi copii iar eu de 2 sapt sunt plecata din tara cu locul de munca.As dori sa stiu in cazul in care divortez care sunt sansele ca copii mei sa ramana cu mine din moment ce sotul meu este in postnatal(daca asta face vreo diferenta)?
Răspunde
 25-02-2014

Buna seara!
copiilor le este stabilit domiciliu la parintele care este in tara de obicei. Daca vreti sa obtineti sa va fie stabilit la dvs. domiciliul copiilor este bine sa va intoarceti intara si sa fiti prezenta in cadrul procesului de divort.este bine sa consultati un avocat sa va indrume la ce moment anume sa va intoarceti in tara pentru a fi prezenta la proces. Pentru alte detalii ma puteti contacta la 0744617228.
Cu stima,
Avocat definitiv Pralea Lucian.
Răspunde
 26-02-2014
Vizitator
Eu planuiesc sa ma intorc in tara pentru divort si pentru copii.Vreau doar sa stiu daca sunt sanse mai mari ca el sa ia copii sau eu.El nu a fost tocmai cel mai bun parinte si sot si nu as vrea sa fie lasati in grija lui sub nicio forma.Nu vreau el tatal sa fie absent din viata copiilor dar nu vreau ca el sa fie cel care sa se ocupe de educatia lor.El a discutat cu un avocat si e de parere ca el este cel care v-a obtine copii.
Răspunde
 26-02-2014
Vizitator
sansele cele mai mari sunt ca instanta sa va dea custodie comuna amandura,ceea ce puteti obtine si daca divortati la notar.doar daca sotul isi bate copiii, este un alcoolist, drogat etc. si bineinteles sa si puteti dovedi asta instantei, ar putea sa va lase exclusiv custodia
Răspunde
 26-02-2014
Vizitator
La notar se poate divorta daca ai copii ? Ca la starea civila mi-au spus ca ei nu pot sa faca daca exista copii. Este mai ieftin? Cat dureaza totul
Răspunde
 26-02-2014
Vizitator
Da.Numai notarul si instanta va pot divorta daca exista copii.. se poate si la starea civila si e la fel de ieftin ca la notar, dar cand nu exista copii. La notar/starea civila este mult mai rapid si mai ieftin decat in instanta,evident. Dureaza 30 de zile.
Răspunde
 26-02-2014

La notar puteti divorta daca va intelegeti cu sotul cu privire la toate aspectele ce tin de divort,daca nu se intampla acest fapt trebuie sa mergeti la judecatorie si este bine sa veniti in tara daca vreti copiii.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.