Forum avocaţi > Divort

Divort

27-02-2014

buna seara! sint casatorita de 25 de ani si am 2 copii majori..sotul meu are o de relatie de 6 ani iar de 4ani locuieste cu respectiva in germania.acasa vine doar o data pe an si financiar nu ne ajuta mai deloc. daca inaintez divortul sint obligata sa aduc martori?
Răspunde
 28-02-2014

Aveti nevoie de martori pentru a dovedi situatia de fapt, aceea ca sunteti despartiti in fapt.
Răspunde
 28-02-2014
Bucuresti

Actual, nu mai are importanta din vina cui se desface casatoria. posibil ca sotul sa fie de acord si atunci nu mai aveti nevoie de martori.
important este sa introduceti actiunea de divort

Răspunde
 28-02-2014
Vizitator
buna ziua
ma numesc maria si as dori o lamurire privind acordarea indemnizatiei(diurna) in cazul deplasarii pentru efectuarea programului de lucru in alta localitate decat cea de domiciliu
daca eu plec in data de 03.02-ora 7,47 si ma intorc in data de 04.02-13,18
cate zile de diurne mi se platesc ? 1 zi sau 2 zile
multumesc
Răspunde
 03-03-2014
Vizitator
Se poate ca dupa ce sa pronuntat divortul si sa schimbat numele de familie,revenind la numele de fata,sa se revina din nou la numele purtat anterior in casnicie deoarece s-a folosit numele in exercitarea profesiei?Daca da cum?
Răspunde
 03-03-2014

Buna dimineata!
in cadrul procesului de divort puteati cere sa va pastrati numele dobindit in timpul casatoriei motivat de faptul ca in exercitarea profesiei pe careo aveti sunteti cunoscuta cu acest nume, chiar daca sotul nu era de acord. Acum nu puteti cere sa reveniti la numele avut in timpul casa toriei.
pentru alte detalii ma puteti contacta la tel.: 0744617228.
Avocat Pralea Lucian- Bucuresti
lucian_pralea@yahoo.ro
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.