Forum avocaţi > Divort

Divort cu minori

12-04-2019
Vizitator
Am si eu o intrebare daca am pierdut drepturile parintesti si acum vreau sa redeschid dosarul sa imi recuperez copii as avea vreo sansa? Nici tatal nu are custodia lor copii sunt dati in plasament la bunici paterni pentru ca tatal e la inchisoare pentru proxenetism e un om violent obsesiv eu a trebuit sa fug din mainile lui pentru a imi proteja viata dar a trebuit sa las copii la el tinand cont ca am fugit de langa el in alta tara si copii erau in romania la parintii lui. Au trecut multi ani de atunci in 2016 sa facut un proces in care protectia copilului ma reclama pe mine si pe el si ne decade din drepturile parintesti pentru ca eu nu mam prezentat iar el era la inchisoare (eu nu mam prezentat pentru ca nu am stiut) am aflat dupa ce sa dat sentinta pentru ca din greseala am dat cu un formular pe internet despre dosar. In concluzie eu acum vreau sa redeschid dosarul si sa imi iau copii de acolo pentru ca mi a luat fara nici un drept ca dupa sa zica ca iam abandonat. Ce sanse as avea si ce trebuie sa fac. Va rog frumos ajutatima. Multumesc anticipat.
Răspunde
 14-04-2019

Bucuresti
0723639378
av_gabrielagerber@hotmail.com
www.avocat-gerber.ro
Facebook
Art. 512

Redarea exerciţiului drepturilor părinteşti

(1) Instanţa redă părintelui exerciţiul drepturilor părinteşti, dacă au încetat împrejurările care au dus la decăderea din exerciţiul acestora şi dacă părintele nu mai pune în pericol viaţa, sănătatea şi dezvoltarea copilului.

(2) Până la soluţionarea cererii, instanţa poate îngădui părintelui să aibă legături personale cu copilul, dacă aceasta este în interesul superior al copilului.

Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti

Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 16-04-2019
Vizitator
Multumesc frumos pentru informatie deci asta inseamna ca as avea o sansa de ami recastiga exercitul drepturilor parintesti si poate totodata si pe copii tinand cont ca eu nu le-am pus viata in pericol mam despartit de tatal lor pentru ca eu aveam viata in pericol dar din pacate sa nimerit sa fie copii la parintii lui iar ei au profitat de ocazie sa mi ia fara a avea un drept de aparare afland ca sunt luati in plasament de ei deja dupa ce sa dat sentinta. Si inca o intrebare as mai avea cineva mi-ar putea recomanda un avocat care sa fie sau sa preia cazuri din vaslui. Multumesc anticipat
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.