Forum avocaţi > Divort

Pensie întreținere

17-04-2019
Vizitator
Bună ziua,in momentul de fata din salar cumulat mi se oprește 1/4 pensie întreținere,întrebarea mea e oprirea se face pe salar cumulat ,ore suplimentare,spor de contidii, normă hrană,conform noii legi mai intra și sporurile ,orele suplimentarea,norma de hrana,sau se oprește doar și. Salariul net de încadrare
Răspunde
 17-04-2019

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Cătană a scris pe 17-04-2019:
Bună ziua,in momentul de fata din salar cumulat mi se oprește 1/4 pensie întreținere,întrebarea mea e oprirea se face pe salar cumulat ,ore suplimentare,spor de contidii, normă hrană,conform noii legi mai intra și sporurile ,orele suplimentarea,norma de hrana,sau se oprește doar și. Salariul net de încadrare

In mod normal pensia de intretinere se stabileste raportat la venitul net/lunar realizat.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 18-04-2019

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
Reținerea se face pentru orice venit ce are caracter de continuitate, excepție făcând norma de hrană.

Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ
Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență).
0721.39.39.39.
Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 19-04-2019
Vizitator
Buna ziua primaria refuză să im elibereze o adeverință in care sa se specifice ca nu am proprietati pe numele meu . Spun ca am amenzi circulatie si nu pot elibera adeverință. Este legal ce fac ei . Ce ma îndrumați să urmez multumesc frumos.
Răspunde
 19-04-2019
Vizitator
Buna ziua primaria refuză să im elibereze o adeverință in care sa se specifice ca nu am proprietati pe numele meu . Spun ca am amenzi circulatie si nu pot elibera adeverință. Este legal ce fac ei . Ce ma îndrumați să urmez multumesc frumos.
Răspunde
 19-04-2019

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
Alex a scris pe 19-04-2019:

Nu poate Primăria să emită o astfel de adeverință deoarece dvs puteți deține proprietăți dar care să nu fi fost declarate de dvs, adică să nu aveți deschis rol fiacal. În plus, dvs puteți deține alte proprietăți pe raza altor localități. Primăria poate emite certificat fiscal care să conțină bunurile pe care le dețineți, adică cele luate în evidență în vederea impozitării/pentru care există dechis rol fiscal.

Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ
Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență).
0721.39.39.39.
Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.