Forum avocaţi > Divort

Privacy

02-05-2019
Vizitator
Buna ziua,
astazi un fapt m-a facut sa meditez in privinta unui subiect care nu l-am gasit in forumul acesta (sau poate nu am cautat f bine).

situatia descrisa pe scurt: Sectia civila a Judecatoriei XXXXXXX trimite o cerere direct la firma la care lucreaza paratul cerand sa comunice "instantei cuantumul veniturilor realizate in ultimele 6 luni, defalcate pe fiecare luna" ecc.

Mie mi se pare ca judecatoria a incalcat dreptul la privacy. putea sa se adreseze direct paratului carand "fluturas de salariu" pe ultimele 6 luni. in cazul in care acesta refuza putea sa decida altfel. Eu, de exemplu, nu vreau sa se stie la servici daca divortez (e problema mea personala), daca sunt bolnav ecc

gresesc?
Multumesc
Răspunde
 03-05-2019

Bucuresti
0723639378
av_gabrielagerber@hotmail.com
www.avocat-gerber.ro
Facebook
Asa se procedează de regula. In plus nu aveti de unde sti care a fost poziția procesuala a paratului căci de multe ori acesta se sustrage oricăror adrese ale instanței.

Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti

Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 03-05-2019
Vizitator
Cunosc bine cazul din pacate iar paratul nu s-a sustras in nici un fel.
Eu nu inteleg (poate pentru ca traiesc de mai bine de 20 de ani in afara tarii si asa ceva ar fi un scandal la nivel national) cum poate fi violat acest drept (spun eu) al vietii private.

Eu sunt ignoranta in materie dar stiu ca exista un Regolament UE 679/2016 care se aplica deja din 2018, si stabileste anumite reguli in ceea ce priveste "privacy". Nu stiu daca se aplica acest regulament in acest caz.

Stiu ca aceasta este "procedura" dar daca imi puteti cita art/lege/reg care imi pot "demonstra" ca este corecta v-as fi recunoscatoare.
Va multumesc pentru timpul acordat si va urez o zi frumoasa.
Răspunde
 12-05-2019

Bucuresti
0721727157 (Doar pt. programări)
av.carmen.petrescu@gmail.com
https://aavocat.net
Facebook
Monica a scris pe 03-05-2019:
Cunosc bine cazul din pacate iar paratul nu s-a sustras in nici un fel.
Eu nu inteleg (poate pentru ca traiesc de mai bine de 20 de ani in afara tarii si asa ceva ar fi un scandal la nivel national) cum poate fi violat acest drept (spun eu) al vietii private.

Eu sunt ignoranta in materie dar stiu ca exista un Regolament UE 679/2016 care se aplica deja din 2018, si stabileste anumite reguli in ceea ce priveste "privacy". Nu stiu daca se aplica acest regulament in acest caz.

Stiu ca aceasta este "procedura" dar daca imi puteti cita art/lege/reg care imi pot "demonstra" ca este corecta v-as fi recunoscatoare.
Va multumesc pentru timpul acordat si va urez o zi frumoasa.

Buna ziua,
Daca paratul aducea singur de buna-voie adeverinta privind veniturile, atunci nu mai era necesara trimiterea de instanta a unei adrese catre locul lui de munca prin care sa solicite veniturile.
In cazul unui divort cu copiii minori, este obligatorie comunicarea veniturilor ce le are pentru a se putea stabili cuantumul pensiei de intretinere pe care o datoreaza minorului/minorilor.
Daca dorea sa nu se cunoasca la locul de munca ca divorteaza, ar fi trebuit sa se gandeasca si sa aduca singur dovada veniturilor pe ultimele 6 luni.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti
tel:0721727157*
e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.