Întreabă pe forum Conectare
Întreabă pe forum
Forum avocaţi > Divort

Dupa cat timp de la depunerea cererii de divort, instanța stabilește un termen

06-05-2019
Vizitator
Buna ziua, avocatul a depus cererea de divorț în data de 13.03.2019. În data de 09.04.2019 a fost ședința în camera consiliilor. De atunci nu s-a mai întâmplat nimic . Avocatul nu imi da nici o i formație, pe situl portal justitie nu apare nimic decat dosarul si atat. As dori sa aflu: în mod normal , după cat timp de la depunerea cererii, instanța ar trebui sa fixeze un termen sau o ședință, nu stiu , ceva? Se pare ca dosarul meu a fost uitat pe undeva. Cat despre avocat , lasa mult de dorit , din pacate i-am plătit tot onorariul dar se pare ca trebuie sa apelez la serviciile altui avocat, pentru ca eu in Octombrie as dori sa ma căsătoresc dar in conditiile aste se pare ca e imposibil. Va multumesc anticipat si orice raspuns mi-ar fi de ajutor.
Răspunde
 07-05-2019

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
Depinde de durata de timp în care pârâta depune întâmpinare. Probabil că dosarul dvs a fost luat în discuție la 9.04. și cu acea ocazie judecătorul a dispus comunicarea acțiunii către pârâtă, care are la dispoziție un termen de 25 de zile pentru formularea întâmpinării. Dacă este așa ar trebui să primiți întâmpinarea. Dacă pârâta nu depune întâmpinare la următorul termen administrativ judecătorul stabilește direct termen în ședință publică. Dacă doriți mergeți la arhiva instanței și întrebați când s-a comunicat acțiunea către pârâtă și dacă aceasta a depus întâmpinare.

Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ
Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență).
0721.39.39.39.
Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.