|
07-05-2019 |
 | Liviu Vizitator |
| buna ziua, am trait in concubinaj cu o fata din care a rezultat un baiat care este trecut in numele meu , e pe adresa mea fiind si intretinator al copilului.din cate am inteles nu se incadreaza nici la parasire de domiciliu nici la abandon\parasire copil minor fiind dat faptu ca a plecat\fugit de acasa lasand copilul mamei mele cand eu eram plecat la munca . ce as putea face in cazul acesta sa nu m-a trezesc ca vine si vrea sa i-a copilul dupa ea . adresa o are la mine deci ea nu are un domiciliu stabil.ce m-a sfatuiti sa fac sau cum sa procedez Multumesc!!!! | |
|
|
|
07-05-2019 |
| Formulati cerere de stabilire a domiciliului minorului la dvs si eventual obligarea mamei la plata pensiei de intretinere. Luati in considerare si o eventuala exercitare exclusiva a autoritatii parintesti, avand in vedere parasirea minorului. | Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient | |
|
|
|
|
07-05-2019 |
 | Liviu Vizitator |
| Multumesc frumos , din suflet :-) | |
|
|
|
08-05-2019 |
 | Ionut Vizitator |
| Am un proces de divort care a avut deja 3 termene, La niciunul dintre ele nu ne-am prezentat. Nici eu si nici sotia mea. Am hotarat sa continuam casnicia dar nu am facut, in acest sens, nimic oficial catre instanta. In clipa aceasta solutia procesului este urmatoarea: Tip solutie: 242 c.pr.civ Solutia pe scurt: In temeiul art.411 alin.1 pct.2 C.Pr.Civ.suspenda judecata. Cu recurs pe durata suspendarii. Va intreb, care este perioada suspendarii? Daca noi nu facem demersurile necesare pentru a anula acest proces, ce se va inampla cu el? Multumesc! | |
|
|
|
09-05-2019 |
 | Elena Vizitator |
| Am fost bătută de femeia cu care fiul meu, are doi copii Am certificat medical cu două zile de îngrijiri medicale Situația este jenantă..... Dar as vrea sa știu, care ar fi "soluțiile" finale Adică, dpdv legal, care ar fi "pedeapsa" Lucrurile sunt mult mai complicate. Scriu asta, doar pentru a nu lăsa loc de interpretări, gen....razbunare sau altele Va multumesc! | |
|
|
|
10-05-2019 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Puteti introduce o plangere penala impotriva concubinei fiului, pentru savarsirea infractiunii de lovire sau alte violente, in termen de 90 de zile de la producerea faptei. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
10-05-2019 |
| Ionut a scris pe 08-05-2019: Am un proces de divort care a avut deja 3 termene, La niciunul dintre ele nu ne-am prezentat. Nici eu si nici sotia mea. Am hotarat sa continuam casnicia dar nu am facut, in acest sens, nimic oficial catre instanta. In clipa aceasta solutia procesului este urmatoarea: Tip solutie: 242 c.pr.civ Solutia pe scurt: In temeiul art.411 alin.1 pct.2 C.Pr.Civ.suspenda judecata. Cu recurs pe durata suspendarii. Va intreb, care este perioada suspendarii? Daca noi nu facem demersurile necesare pentru a anula acest proces, ce se va inampla cu el? Multumesc! Se va perima în 6 luni de la data suspendării. Veți primi la un moment dat o citație pentru discutarea perimării, dar nu este necesar să mergeți deoarece instanța va constata perimată cererea. | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
15-05-2019 |
 | Elena Vizitator |
| Doamna avocat Bratulescu Adela,va multumesc pentru răspuns Am depus plângere. Intrebarea mea, era....Care poate fi cursul "dosarului"?...Dacă va fi vreun dosar, vreun proces? Pentru două zile de îngrijiri medicale, se poate ajunge in instanță? Aș dori să angajez un avocat. Credeti că "se meritai"? Multumesc mult pentru răspunsul dumneavoastră! | |
|
|
|
16-05-2019 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Elena a scris pe 15-05-2019: Doamna avocat Bratulescu Adela,va multumesc pentru răspuns Am depus plângere. Intrebarea mea, era....Care poate fi cursul "dosarului"?...Dacă va fi vreun dosar, vreun proces? Pentru două zile de îngrijiri medicale, se poate ajunge in instanță? Aș dori să angajez un avocat. Credeti că "se meritai"? Multumesc mult pentru răspunsul dumneavoastră! Nu va pot preciza ce solutie se va dispune in dosar, aceasta depinzand de o serie de aspecte, cum ar fi: probele pe care le detineti in dovedirea agresiunii, circumstantele personale ale inculpatei, modul de producere al faptei, gradul de pericol concret al faptei etc. Pentru savarsirea infractiunii de lovire sau alte violente, pedeapsa este inchisoare de la 6 luni la 5 ani sau amenda, iar referitor la angajarea unui avocat, acest lucru ramane la latitudinea dvs. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |