Forum avocaţi > Divort

Vreau sa divortez dar sunt amenintat

22-05-2019
Vizitator
buna,sunt barbat 32 de ani,am un copil de 9 ani,sunt intro casnicie nefericita de ani de zile,am stat si am lungito doar de gura familiilor si pentru copil,fiecare are viata separata,eu duc copilu la scoala eu il aduc eu ii dau mancare eu il culc,sotia e mereu ocupata avand o afacere,dar oricum nu se implica in familie nici ca sotie nici ca mama,nu facem nimic in comun si nu mai este nici o atractie intre noi,vreau sa divortez,iar sotia ma acuza ca am fost vazut cu o femeie in masina dupa ce am iesit din supermarket,mentionez ca e prietena de familie cu mama si fratii mei a fost la noi acasa de mai multe ori,in prezenta fratilor si a familiei,ma poate acuza cu faptu ca am fost vazut cu o femeie in masina?poate sami ia copilu daca vreau sa divortez sa ma acuze pt abandon de familie?
Răspunde
 22-05-2019

Bucuresti
0723639378
av_gabrielagerber@hotmail.com
www.avocat-gerber.ro
Facebook
De cand nu mai avem voie să discutam/plimbam/întâlnim cu persoane de sex opus ?

De cand a fost înlocuită increderea cu o prezumtie de infidelitate?

Cine afirma ceva in fata instanței tb sa si demonstreze.

Si oricum nu are importanta culpa in desfacerea căsătoriei cu exercitarea autorității părintești si locuinta minorului.

Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti

Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 22-05-2019

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Vizitator a scris pe 22-05-2019:
buna,sunt barbat 32 de ani,am un copil de 9 ani,sunt intro casnicie nefericita de ani de zile,am stat si am lungito doar de gura familiilor si pentru copil,fiecare are viata separata,eu duc copilu la scoala eu il aduc eu ii dau mancare eu il culc,sotia e mereu ocupata avand o afacere,dar oricum nu se implica in familie nici ca sotie nici ca mama,nu facem nimic in comun si nu mai este nici o atractie intre noi,vreau sa divortez,iar sotia ma acuza ca am fost vazut cu o femeie in masina dupa ce am iesit din supermarket,mentionez ca e prietena de familie cu mama si fratii mei a fost la noi acasa de mai multe ori,in prezenta fratilor si a familiei,ma poate acuza cu faptu ca am fost vazut cu o femeie in masina?poate sami ia copilu daca vreau sa divortez sa ma acuze pt abandon de familie?
Daca doriti sa divortati, puteti formula actiunea la judecatoria pe a carei raza teritoriala se afla ultimul domiciliu comun al sotilor. Referitor la situatia minorului, va trebui stabilita modalitatea de exercitare a autoritatii parintesti, stabilirea domiciliului minorului la unul dintre parinti si obligarea celuilalt parinte la plata pensiei de intretinere. Fata de situatia expusa, chiar daca divortul se va pronunta din culpa dvs, acest lucru nu va afecta drepturile dvs in calitate de parinte.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.