Andreea a scris pe 10-09-2019: Ok. Eu sunt din Brașov , se găsesc avocați care pot ajuta o mama cu un copil in canditile in care am sunat la un avocat care lucra cu un mediator și mi-au cerut 2500€ Pentru divorț (am vrut sa bag divorț eu prima )și eu câștig 600€ pe luna pentru ca , copilul este la grădinița și nu pot lucra mai mult . Sunt avocați care cer mai puțin? In mod cert, doamna. Nu disperati, si cautati in continuare. Lista avocatilor din Romania o gasiti pe site-ul UNBR. Pe de alta parte, trebuie sa aveti in vedere urmatoarele: Pentru ca spuneti ca de 6 ani locuiti si munciti numai in Germania, legea spune ca - Dacă nici reclamantul şi nici pârâtul nu au locuinţa în ţară, părţile pot conveni expres să introducă cererea de divorţ la orice judecătorie din România. (ceea ce inteleg ca nu ati facut si nici nu trebuie sa fiti de accord cu instanta aleasa de sot). În lipsa unui asemenea acord, cererea de divorţ este DOAR de competenţa Judecătoriei Sectorului 5 al Municipiului Bucureşti. Adica, doar acolo puteti divorta. Deci, cautati un avocat care sa va poata la instanta din Bucuresti. |
Avocat Marina STARJIL marina.starjil@gmail.com Experienta de 28 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international). |
|
|