|
26-09-2019 |
 | DanT
|
| Buna ziua, va rog din suflet sa ma ajutati cumva. sunt in situtia in care ca tata de 2 minori ( 2 fetite 8 luni si 3 ani jumatate ) sotia a hotarat sa divorteze luand copiii( a plecat la tg neamt ) de acasa ( de la domicliul nostru din brasov ) fara acordul meu , luand acte in original de acasa , fara acordul meu. A depus acte pt divort cu niste motive pe cat de aberante pe cat de puerile. pe parcursul acestor luni de cand a plecat am avut fff multe probleme cu ea legate de faptul ca nu ma lasa sa vad copiii , nu raspunde la telefon , inchide telefonul cand fetita cea mare ma intreaba de ce nu mai vin la ea, mi-a refuzat accesul la fetite dupa ce cea mare a plans de nenumartae ori ca nu vrea la mami , ci vrea sa fie cu tati. Deoarece nu am vrut sa perturb viata copiilor si pt ca am sperat ca totusi isi va reveni , nu am facut niciun demers , dar se pare ca am gresit , ea acum inaintand acte si pt ordonanta presidentiala. MAi nou a inscris copila la gradinita fara acordul meu ( nici macar nu m-a intrebat in nicun fel ) , a cerut telefonic actele de la medicul de familie si ( probabil) a inscris deja fetele la alt medic..... Care sunt drepturile mele in aces sens , unde pot citi care sunt drepturile/obligatiile fiecarui parinte VA rog din suflet , sunt un tata disperat , NU am inselat niciodata , NU sunt betiv , NU am ridicat mana niciodata asupra sotiei sau mai ales asupra copiilor NU am lipist niciodat noaptea de acsa fara motiv intemeiat ( job) Sotia mea a fost casnica , toate lucrurile grele din casa le faceam eu sau plateam femeie pt curatenie , pt calcat rufe etc , mi-am dorit copiii mai mult decat orice, mi-am pus totul in slujba copiilor si acum mi i-a luat de langa mine' Fetita cea mare a avut o pneumonie bacteriana severa in decembrie anul trecut , iar acum sotia s-a mutat cu copiii in casa parintilor ei intr-un beci neluminat natural , cu igrasie si miros de mucegai. am cerut in mod expres in instanta ca in momentul verificarii sociale a locuintei ei , sa fiu prezent , si mi s-a spus ca nu am dreptul asta SUNT DISPERAT !!!!!!!!! | |
|
|
|
26-09-2019 |
| Se pare că în cazul dvs soţia este hotărâtă să divorţeze. Dacă este aşa, va trebui să vă concentraţi eforturile pentru stabilirea unui program de legături personal pe care dvs să îl aveţi cu copiii (program de vizitare) şi pentru protejarea sănătăţii copiilor. | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
26-09-2019 |
 | DanT
|
| ce drepturi am acum si dupa divort? inscrierea la gradinita fara acordul meu a fost un abuz?? ce trebuie sa fac? nu am de gand sa las copiii sa traiasca acolo!! nu pot sa accept acest regres major al copiilor mei. sotia mea nu munceste ( are doar indemnizatie de crestere ) nu a muncit mai mult de 2 ani adunati pana acum ( cateva luni ici colo ). avem casa noua in brasov , m-am oferit sa stau eu in chirie si sa stea cu copiii aici.....nu vrea nicicum. Ce sanse am sa obtin aducerea lor in brasov? ce sanse am sa obtin sa locuiesc eu cu copiii , nu vreau de la ea nimic decat sa vina cu picioarele pe pamant si sa vada interesul copiilor nostri mai mult decat vocea mamei ei care are 3 copii si pe toti 3 i-a despartit ( in toate casniciile s-a bagat ) | |
|
|
|
26-09-2019 |
| Dacă mai sunteţi în termen, faceţi cerere reconvenţională şi solicitaţi ca instanţa să stabilească ca locuinţa minorilor să fie la dvs, invocând în dovedire toate argumentele pe care le+aţi arătat. | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
26-09-2019 |
 | DanT
|
| sunt in termen ( pe ordonanta ) . am facut. o depun luni cand am urmatoarea infatisare. Daca ultimul domiciliu al sotilor a fost in brasov , ce sanse sunt ca fondul sa se tina la neamt? am cerut pe fond ( care nu a inceput inca ) expertiza psihologica a sotiei , am inregistrari cum zbiara si ameninta ca nu ma va lasa sa mai vad copiii , celei mari ii e frica sa vb cu mine lucruri simple gen jucarii , sa nu o supere pe mami , ca nu o mai lasa sa ma vada am dreptul sa refuz , si sa somez gradinita ca a inscris-o ilegal far aacordul meu? | |
|
|
|
27-09-2019 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| DanT a scris pe 26-09-2019: sunt in termen ( pe ordonanta ) . am facut. o depun luni cand am urmatoarea infatisare. Daca ultimul domiciliu al sotilor a fost in brasov , ce sanse sunt ca fondul sa se tina la neamt? am cerut pe fond ( care nu a inceput inca ) expertiza psihologica a sotiei , am inregistrari cum zbiara si ameninta ca nu ma va lasa sa mai vad copiii , celei mari ii e frica sa vb cu mine lucruri simple gen jucarii , sa nu o supere pe mami , ca nu o mai lasa sa ma vada am dreptul sa refuz , si sa somez gradinita ca a inscris-o ilegal far aacordul meu? Instanta competenta sa solutioneze actiunea de divort este cea pe a carei raza teritoriala se afla ultimul domiciliu comun al sotilor, deci dosarul se va judeca de catre Judecatoria Brasov. Va trebui sa formulati cerere reconventionala in dosarul de divort, prin care sa solicitati stabilirea domiciliului minorelor la dvs si obligarea mamei la plata pensiei de intretinere. Puteti solicita pe calea ordonantei presedentiale stabilirea domiciliului minorelor la dvs, pana la solutionarea actiunii de divort. De asemenea, tot pe calea ordonantei presedentiale, puteti solicita stabilirea unui program de vizita, pana la solutionarea divortului, in functie de doleantele pe care le aveti. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
28-09-2019 |
 | DanT
|
| nu ma intereseaza pensie alimentara din partea ei. ma intereseaza bunastraea copiilor. in conditiile in care spatiukl unde acum ea tine copiii este plin de ingrasie , neiluminat natural , coroborat si cu faptul ca asa cum am spus fata cea mare era sa moara in dece,brie anul trecut din cauza unei pneumonii bacteriene , am mari semne de indoiala ca acel mediu ii este prielnic fizic. Psihic , cea mare totdeauna plange cand mama ei ii inchide telefonul si nu o lasa sa vb cu mine. intotdeauna spune cu subiect si predicat ca nu vrea la mami si ca vrea cu tati nu pot decat sa ma lupt pt ele sa le aduc langa mine. Vreau sa fac notificare la gradinita unde e inscrisa cea mare , pt ca au inscris-o fara acordul meu! este dreptul meu sa ma opun sau nu? la fel si in cazul schimbarii medicului de familie si a multor altor aspecte legate de cresterea si educatia copiilor nostri pe viitor...am dreptul sa fiu conusltat sau nu? daca am dreptul ce pot face in cazurile in care NU sunt consultat?? | |
|
|
|
28-09-2019 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Situatia este destul de delicata si va trebui sa va expuneti punctul de vedere in fata judecatorului. Solicitati sa vi se stabileasca domiciliul minorelor la dvs pana la finalizarea divortului, prin ordonanta presedentiala. Parintii trebuie sa decida de comun acord cu privire la alegerea unitatilor de invatamant, a cursurilor extrascolare etc. Daca mama influienteaza copiii si incearca o indepartare a acestora fata de dvs, puteti invoca alienarea parentala si puteti solicita efectuarea unei expertize psihologice pentru minore. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |