Forum avocaţi > Divort

Divort.minor...tatal in afara

01-10-2019

Buna ziua...am fost casatorita cu un cetatean din localitatea alexandria,judet teleorman...din casnicie a rezultat o fetita care acum are 4 ani jumatate...noi am divortat in 2017 din cauza k nu ne mai intelegeam..era gelos...mamos...nu prea mai tinea cont de mine..fetita a fost stabilita de lege la domiciliul lui din alexandria din motivul k eu nu aveam venit sa o pot creste insa el e in afara si o creste bunica paterna...m au pus sa platesc pensie alimentara insa eu nu muncesc...si nici nu imi prea permite bunica ei sa o vad..eu m am recasatorit si am un baietel de un an...avem rate bancare,baietelul are nevoie de multe si nu pot plati pensia fetitei.ce se poate intampla?.ei vor sa o scoata din tara...si imi cer anumite acte care au ramas la mine...insa nu sunt de acord sa le dau..ce pot face sa iau fetita macar in vizita sau chiar de tot?dat fiind k el nu e in tara...multumesc
Răspunde
 01-10-2019

Cluj si Prahova
0742251721
marina.starjil@gmail.com
Dvs. spuneti ca nu aveti loc de munca, ca nu aveti bani, ca aveti rate bancare, ca mai aveti acum un copil, ca nu puteti plati pensia alimentare a primei fetite.
In atare conditii, de ce nu acordati fetei sansa pe care instanta a vazut-o deja, anume sa o lasati sa creasca langa tatal care i le poate oferi pe toate.
Instanta intotdeauna ia in considerare interesul superior al copilului. Dvs. de ce nu sunteti de acord cu ceea ce se pare ca este mai bine pentru fetita? Chiar dvs. ati spus ca nu-i puteti oferi nimic, decat o viata in greutati. Sunteti mama, o iubiti, evident; atunci lasati-o sa stea acolo unde ii este mai bine. Nu va razbunati pe fostul sot , nenorocindu-va copilul. Parerea mea.

Avocat Marina STARJIL

marina.starjil@gmail.com

Experienta de 28 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international).
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 01-10-2019

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
Este evident că trebuie să aveţi legături personale cu copilul dvs. Dacă nu vi se permite să vedeţi copilul şi prin hotărârea de divorţ nu s-a stabilit un program de legături personale, puteţi să formulaţi o acţiune în instanţă şi să cereţi instanţei să stabilească un program de vizitare.

Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ
Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență).
0721.39.39.39.
Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 01-10-2019

Nu ma razbun pe el...asta nu e o razbunare...normal...fiecare vede lucrurile din perspectiva lui...dar atata timp cat legea a decis k e custodie comuna ar trebui sa o vad si eu...d-voastra k avocat si femeie...nu mi dati nici o sansa si nici macar nu ma cunoasteti...el poate ii ofera multe financiar dar nu e langa ea fizic...si poate langa mine..cum spuneti d-voastra nu ar avea de toate dar nici nu i ar lipsi strictul necesar..ar trai o viata decenta sa stiti...si ar fi fericita pt k ar fi langa mine ca sunt mama ei....credeti k daca cineva are bani neaparat e fericit???am fost 7 ani inafara...si mi am blestemat zilele knd am aflat k tatal meu a murit....pt ce plecam???sa ne fie mai bn dar familia???sa lasi tot in urma nu e usor...si sa pierzi tot...din cauza unor prostii...multi vorbesc in necunostinta de cauza...faptul k am spus cateva lucruri nu inseamna k mi am expus toata viata si se stie tot...am rate si un copil mic..dar nu traiesc k cei care chiar nu au...as putea sa ii ofer o viata fericita langa mine...doar e copilul meu si o iubesc enorm..si zi d zi ma usuc d dorul ei...dar cn nu stie c inseamna...nici nu doresc sa cunoasca sentimentul
Răspunde
 01-10-2019

As cere in orice secunda dar momentan nu mi permit sa platesc un avocat...si nici din oficiu nu primesc...si sigur fara avocat nici nu voi fi bagata in seama prin tribunale...in plus distanta e lunga...eu locuiesc in judetul galati,fetita in judetul teleorman....sa mergi prin tribunal...cu copil mic dupa tine...trebuie sa ai unde sa stai...nu sa dormi in scari de bloc cum am patit eu cand am divortat....e greu dar e realitatea...
Răspunde
 02-10-2019

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Navalici Madalina a scris pe 01-10-2019:
Nu ma razbun pe el...asta nu e o razbunare...normal...fiecare vede lucrurile din perspectiva lui...dar atata timp cat legea a decis k e custodie comuna ar trebui sa o vad si eu...d-voastra k avocat si femeie...nu mi dati nici o sansa si nici macar nu ma cunoasteti...el poate ii ofera multe financiar dar nu e langa ea fizic...si poate langa mine..cum spuneti d-voastra nu ar avea de toate dar nici nu i ar lipsi strictul necesar..ar trai o viata decenta sa stiti...si ar fi fericita pt k ar fi langa mine ca sunt mama ei....credeti k daca cineva are bani neaparat e fericit???am fost 7 ani inafara...si mi am blestemat zilele knd am aflat k tatal meu a murit....pt ce plecam???sa ne fie mai bn dar familia???sa lasi tot in urma nu e usor...si sa pierzi tot...din cauza unor prostii...multi vorbesc in necunostinta de cauza...faptul k am spus cateva lucruri nu inseamna k mi am expus toata viata si se stie tot...am rate si un copil mic..dar nu traiesc k cei care chiar nu au...as putea sa ii ofer o viata fericita langa mine...doar e copilul meu si o iubesc enorm..si zi d zi ma usuc d dorul ei...dar cn nu stie c inseamna...nici nu doresc sa cunoasca sentimentul
Daca doriti sa cresteti dvs copilul, va trebui sa introduceti o actiune la instanta pe a carei raza teritoriala domiciliaza minora, prin care sa cereti stabilirea domiciliului acesteia la dvs si obligarea tatalui la plata pensiei de intretinere. Daca nu doriti sa o cresteti dvs, puteti solicita stabilirea unui program de vizita si diminuarea pensiei de intretinere, avand in vedere faptul ca mai aveti un copil minor in intretinere. In situatia in care nu va permiteti angajarea unui avocat, solicitati sa vi se desemneze unul din oficiu, formuland o cerere la Serviciul de asistenta juridica al Baroului pe a carui raza teritoriala urmeaza a se efectua judecata.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.