Forum avocaţi > Divort

Pensie alimentară neplătită de 9 ani

15-01-2020

Buna ziua ,sa va spun despre ce e vorba pe scurt. În urma cu 9 ani prim hotărâre judecătorească fostul concubin a fost obligat la pensia alimentara. De atunci nu a plătit nimic si nici nu sa interesat in vreun fel de copil.am depus plângere la poliție care nu sa concretizat cu nimic , răspunsul fiind " domnul nu are un venit lunar deci nu are cum sa plateasca". În urma cu 2 ani am intentat cerere de custodie exclusivă, iar dupa 2 ani de drumuri și bani cheltuiti doamna judecător dupa toate probele nu mi-a acceptat cererea rezultatul fiind tot custodie comun ca. Probele mele au fost ca fostul concubin nu sa interesat niciodata de copil, nu la vizitat si nu a ajutat in niciun fel la întreținerea acestuia . Pur si simplu a dispărut si copilul nici macar nu il cunoaste. Acum va intreb pe dumneavoastra cum e posibil asa ceva? Si ce as putea sa fac mai mult de atat eu lucrez in germania si vreau sa imi iau copilul cu mine dar fara acceptul lui nu pot.va multumesc
Răspunde
 15-01-2020

Cluj si Prahova
0742251721
marina.starjil@gmail.com
Daca sunteti in termenul de atac, atacati sentinta. Si incercati sa probati mai bine cele sustinute.

Avocat Marina STARJIL

marina.starjil@gmail.com

Experienta de 28 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international).
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 15-01-2020

Buna ziua , mai mult de atat ce sa mai demonstrez nu sa prezentat niciodata la judecătorie am fost obligată să plătesc de 2 ori curator pt el, si sa il dau la ziar. Am demonstrat cu acte ca doar eu am crescut copilul . El este de negăsit. Copilul a fost audiat de doamna judecător si acesta a spus ca nu isi cunoaste tatăl si ca doreste sa stea cu mine.toate probele imi susțin cererea numai ca doamna judecător a spus " ca am dreptate dar dumneaiei consideră că un copil trebuie îngrijit de ambii părinți ". Si eu sunt de acord cu asta dar atata timp cat el nu este interesat de viata copilului de ce trebuie sa depunem si de acceptul lui? Daca copilul meu plătește ceva si trebuie operat sau mai stiu eu ce am nevoie de semnătura lui! De unde sa il iau? Va multumesc pentru răspunsul dumneavoastră. O zi buna
Răspunde
 15-01-2020

Am atacat sentința si trebuie sa plătesc iar curator! Pentru o mama singura aceste cheltuieli sunt enorme doar ca sa poata sa isi ia copilul lângă ea. Legile nu ne ajută deloc.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.