|
02-04-2020 |
 | L. Nicoleta A. Vizitator |
| in data de 21.03.20 in urma unor certe severe cu soțul meu ,am parasit domiciliul...Am doi copii minori în vârstă de 6 si 8 ani,am vrut sa iau copii cu.mine dar sotul nu.mi-a dat voie ,așa că am plecat singură la mama mea.pe data de 23 am fost la poliție sa dau declaratie ce sa intamplat ..dar din cauza coronavirusului au spus k.nu lucreaza cu publicul sa trimit online ...asa am di facut.ce trebuie sa fac mai departe ...mentionez ca vreau sa divortez ,iar eu sunt tot la mama mea din data de 21.multumesc | |
|
|
|
03-04-2020 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| L. Nicoleta A. a scris pe 02-04-2020: in data de 21.03.20 in urma unor certe severe cu soțul meu ,am parasit domiciliul...Am doi copii minori în vârstă de 6 si 8 ani,am vrut sa iau copii cu.mine dar sotul nu.mi-a dat voie ,așa că am plecat singură la mama mea.pe data de 23 am fost la poliție sa dau declaratie ce sa intamplat ..dar din cauza coronavirusului au spus k.nu lucreaza cu publicul sa trimit online ...asa am di facut.ce trebuie sa fac mai departe ...mentionez ca vreau sa divortez ,iar eu sunt tot la mama mea din data de 21.multumesc Va trebui sa introduceti actiunea de divort, in care sa solicitati modalitatea de exercitare a autoritatii parintesti, stabilirea domiciliului minorilor la dvs si obligarea tatalui la plata pensiei de intretinere, in cuantum de 1/3 din venitul net/lunar realizat de acesta. Daca sotul este o persoana violenta, pe langa plangerea penala, puteti solicita emiterea unui ordin de protectie impotriva acestuia atat pt dvs, cat si pentru copii. Concomitent cu actiunea de divort, va trebui sa formulati o ordonanta presedentiala, prin care sa solicitati stabilirea provizorie a domiciliului minorilor la dvs pana la finalizarea dosarului de divort. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
06-04-2020 |
| Introduceți acțiune de divorț și solicitați ca locuința copiilor să fie stabilită la dvs. | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
11-05-2020 |
 | Lăzărescu Nicoleta Andreea Vizitator |
| Buna seara!Sunt in divorț cu soțul,am facut cerere la serviciu sa stau acasa cu 75% pentru copii iar sotul nu vrea sa imi semneze declarația pe propria raspundere precum.ca el merge in continuare la servici si nu este in so.aj sau concediu.Ce pot sa fac ca fara semnătură lui nu imi aproba de la serviciu.miercuri am primul termen pentru ordonanța prezidențială stabilire minori.multumesc anticipat pentru răspunsuri! O seara buna tuturor! | |
|
|
|
12-05-2020 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Daca sotul nu doreste sa va semneze un document, puteti obtine suplinirea consimtamantului acestuia pe calea ordonantei presedentiale. De asemenea, daca sunteti in divort, puteti obtine un certificat de grefa pentru a demonstra acest lucru. Prezentati acest certificat la serviciu, pentru a solutiona pe cale administrativa diferendul. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
12-05-2020 |
| Multumesc din suflet ,așa am.sa fac... | |
|
|
|
16-05-2020 |
| Bună ziua! Sotul meu a depus niste poze false niste Julitura la copii la ureche și pe fata ,spune că eu am.facut rănile copiilor ,dar este totul minciună, sunt lovituri de copii făcute...pot să cer sa se faca expertiză la acele imagini?mulțumesc | |
|
|
|
16-05-2020 |
| Lăzărescu Nicoleta Andreea a scris pe 16-05-2020: Bună ziua! Sotul meu a depus niste poze false niste Julitura la copii la ureche și pe fata ,spune că eu am.facut rănile copiilor ,dar este totul minciună, sunt lovituri de copii făcute...pot să cer sa se faca expertiză la acele imagini?mulțumesc Da, puteti solicita efectuarea unei expertize de specialitate, pentru a stabili autenticitatea fotografiilor. De asemenea, puteti propune martori pe situatia de fapt, care sa confirme ca nu aveti un comportament agresiv fata de minori. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
16-05-2020 |
| |
|
|
11-06-2020 |
| Buna ziua! Sunt disperată. Ajutati-ma va rog.Am avut proces pentru stabilire domiciliu minori .si au respins,acum urmează divorțul încă nu stiu cand este .Este posibil sa castige soțul procesul,imi afecteaza asta la divorț ca au respins cererea.multumesc mult pentru răspunsuri. | |
|
|
|
11-06-2020 |
| Lăzărescu Nicoleta Andreea a scris pe 11-06-2020: Buna ziua! Sunt disperată. Ajutati-ma va rog.Am avut proces pentru stabilire domiciliu minori .si au respins,acum urmează divorțul încă nu stiu cand este .Este posibil sa castige soțul procesul,imi afecteaza asta la divorț ca au respins cererea.multumesc mult pentru răspunsuri. Despre ce cerere vorbiți ? Ați formulat o cerere de emitere a unei ordonanțe președințiale având ca obiect stabilire provizorie a locuinței copiilor, cerere care a fost respinsă ? | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
11-06-2020 |
| Buna ziua .da am avut proces cu două termene de judecata,si judecatoarea a stabilit că minorii sa stea in casa tatălui pana la terminarea divorțului.eu sunt reclamata si am plecat fără copii k soțul nu mi-a dat voie să iau copii cu mine. | |
|
|
|
11-06-2020 |
| Sa respins ca inadmisibilă cererea de ordonanța presidentiala. | |
|
|
|
12-06-2020 |
 | Av.STARJIL M. ✓ Cluj si Prahova 0742251721 marina.starjil@gmail.com
|
| Solutia provizorie data pe cale de ordonanta nu impiedica instanta care judeca divortul sa dispuna o alta masura. Deci,nu disperati. | Avocat Marina STARJIL marina.starjil@gmail.com Experienta de 28 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international). | |
|
|
|
|
12-06-2020 |
| Lăzărescu Nicoleta Andreea a scris pe 11-06-2020: Sa respins ca inadmisibilă cererea de ordonanța presidentiala. Chiar daca vi s-a respins ordonanta, asta nu inseamna ca nu aveti sanse sa castigati stabilirea domiciliului minorilor la dvs. Va trebui sa demonstrati in dosarul de divort faptul ca interesul superior al minorilor este mult mai bine ocrotit daca domiciliul copiilor se va stabili la dvs. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
12-06-2020 |
| Multumesc frumos pentru raspuns!O zi frumoasă să aveți! | |
|
|
|
14-08-2020 |
| Buna seara! Am o intrebare.este posibil sa castige soțul meu divorțul daca am plecat de acasa fara copii pentru ca acesta nu mi-a dat voie să iau copii cu mine pe data de 21 martie,am mers la poliție sa declar cele întâmplate si ca am plecat de acasa si sa meargă sa ma ajute sa mi iau copii k soțul nu mi da,cei de la poliție au spus k nu pot face asta fără o hotărâre judecătorească pt.k su el este tatăl copiilor si avem aceleași drepturi,eu am băgat actele de divorț,si urgență presidentiala pt stabilire minori ,am avut termen de judecată iar copii ia castigat el k nu este o urgenta si k pot copii sta la el pana se termina divortul,ma pus la plata pensie alimentară și cheltuieli de judecată,eu am facut apel ,iar domnul a cerut strămutarea dosarului la Vâlcea deoarece mama mea este grefiera la Tribunal,iau acceptat strămutarea având termen pe 7 septembrie.inca termen pentru divort nu sa stabilit.copii nu ia mai lasat la mine de 2 săptămâni și nu imi da voie să mai vb.cu ei pe tablete ,tel.eu nu am cerut program de vizita k imi doream copii la mine definitiv. Ce sa fac sunt disperată.este posibil sa castige el copii si la divorț.multumesc pt.raspunsuri.seara frumoasa! | |
|
|
|
15-08-2020 |
| Lăzărescu Nicoleta Andreea a scris pe 14-08-2020: Buna seara! Am o intrebare.este posibil sa castige soțul meu divorțul daca am plecat de acasa fara copii pentru ca acesta nu mi-a dat voie să iau copii cu mine pe data de 21 martie,am mers la poliție sa declar cele întâmplate si ca am plecat de acasa si sa meargă sa ma ajute sa mi iau copii k soțul nu mi da,cei de la poliție au spus k nu pot face asta fără o hotărâre judecătorească pt.k su el este tatăl copiilor si avem aceleași drepturi,eu am băgat actele de divorț,si urgență presidentiala pt stabilire minori ,am avut termen de judecată iar copii ia castigat el k nu este o urgenta si k pot copii sta la el pana se termina divortul,ma pus la plata pensie alimentară și cheltuieli de judecată,eu am facut apel ,iar domnul a cerut strămutarea dosarului la Vâlcea deoarece mama mea este grefiera la Tribunal,iau acceptat strămutarea având termen pe 7 septembrie.inca termen pentru divort nu sa stabilit.copii nu ia mai lasat la mine de 2 săptămâni și nu imi da voie să mai vb.cu ei pe tablete ,tel.eu nu am cerut program de vizita k imi doream copii la mine definitiv. Ce sa fac sunt disperată.este posibil sa castige el copii si la divorț.multumesc pt.raspunsuri.seara frumoasa! Trebuie analizata concret situatia de fapt si motivul pentru care vi s-a respins ordonanta presedentiala. Daca nu veti castiga nici in apel, formulati o noua ordonanta presedentiala pentru stabilirea unui program de vizita. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |