Forum avocaţi > Divort

Adulter

24-07-2020

sunt casatorita de 27 de ani. sotul meu m-a inselat si eu l am prins cu ajutorul contului sau de google, cont pe care eu l-am facut.el venea foarte tarziu, nu raspundea la telefon si atunci am urmarit istoricul locatiilor si am constatat ca o adresa se repeta. m-am dus intr-o seara si l-am asteptat la masina care era parcata langa casa ei si a recunoscut . erau acolo niste femei care mi-au detalii cum vin ei din plimbari si se pupa la colt,etc. el a recunoscut ca eo colega de munca, a recunoscut chiar si in fata unui prieten. as putea sa-l acuz de infidelitate pe baza acestor probe? precizez ca el vorbea cu ea la telefon, am gasit nr in desfasurator, abonamentul fiind pe numele meu. vorbea cu ea si pe whattsapp dar stergea mesajele.
Răspunde
 24-07-2020

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
In mod cert puteti solicita desfacerea casatoriei din culpa exclusiva a sotului, aducand probe in acest sens: desfasurator telefonic, martori etc.

De asemenea, puteti solicita obligarea sotului la plata unor daune, pentru prejudiciul moral cauzat prin desfacerea casatoriei.

Aveti copii minori rezultati in urma casatoriei?

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 24-07-2020
Vizitator
Nu, am un băiat de 24 de ani. Doar că noi avem un apartament luat cu credit ipotecar luat acum 5 ani și nu aș vrea să l pierd să rămânem pe drumuri
Răspunde
 27-07-2020

Bucuresti
0746938774
Facebook
Oli a scris pe 24-07-2020:
Nu, am un băiat de 24 de ani. Doar că noi avem un apartament luat cu credit ipotecar luat acum 5 ani și nu aș vrea să l pierd să rămânem pe drumuri

Partajul se va solutiona dupa divort.

Daca doriti atribuirea imobilului in natura catre dvs, veti fi obligata la plata unei sulte catre fostul sot, reprezentand jumatate din cuantumul creditului achitat in timpul casatoriei.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 09-09-2020
Vizitator
Bună ziua. Sunt în divorț cu soțul meu, și am scos desfășurătorul abonamentului. Are sute de mesaje cu 2 numere. Unul știu al cui este, iar al doilea nu. Nu am nici o alta dovada de infidelitate, nu am martori, nimic concret. Doar desfășurătorul. Avem un apartament prin credit ipotecar, de la începutul anului, la care nu as vrea sa renunț.
Răspunde
 09-09-2020

Bucuresti
0746938774
Facebook
Georgiana a scris pe 09-09-2020:
Bună ziua. Sunt în divorț cu soțul meu, și am scos desfășurătorul abonamentului. Are sute de mesaje cu 2 numere. Unul știu al cui este, iar al doilea nu. Nu am nici o alta dovada de infidelitate, nu am martori, nimic concret. Doar desfășurătorul. Avem un apartament prin credit ipotecar, de la începutul anului, la care nu as vrea sa renunț.

Verificati al cui este numarul si daca puteti demonstra o relatie extraconjugala, depuneti desfasuratorul la dosar.

Ulterior va trebui efectuat partajul, iar daca doriti ca apartamentul sa vi se atribuie in natura, veti fi obligata la plata unei sulte catre sot, reprezentand jumatate din valoarea ratelor achitate in timpul casatoriei.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.