Forum avocaţi > Divort

Divorț

18-12-2020
Vizitator
Buna seara. Doresc sa divortez datorita infidelității sotului, abuzului verbal, jignirilor si bataii pe care am luat,o in trecut. Acum nu ma mai bate, dar ma jigneste zilnic si am gasit in tel lui ms secrete pe fb de la o femeie. Nu pot vedea ce scrie, dar exista si am dovezi. L, am inregistrat cand spune ca am voie sa caut in tel lui. L, am inregistrat cand a recunoscut ca m, a batut. Pot fi acestea dovezi in proces? Mentionez ca nu am martori. Locuim in casa mea, proprietate personala pt care am acte de la bunica inainte de casatorie. Cum pot sa il fac sa plece in timpul divortului, pt ca sigur nu voi avea o viata buna in casa. Multumesc pentru raspuns.
Răspunde
 19-12-2020

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
Acționați în instanță și cereți divorțul. Martori pot să fie și rudele apropiate. Depuneți acele mesaje și înregistrări și aduceți niște martori care să știe despre relația dvs cu soțul, chiar dacă au auzit doar de la dvs despre abuzuri. dacă vă mai bate chemați poliția și mergeți la IML.
Poate și el dorește divorțul și atunci va fi mult mai simplu facă exprimă în instanță acordul lui pentru drsfacerea căsătoriei.

Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ
Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență).
0721.39.39.39.
Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 19-12-2020
Vizitator
Buna seara. El nu doreste divortul, nu vrea sa plece pt ca lui ii comvine situatia. Vine acasa unde gaseste totul ok. Martori nu am pe cine pune, pt ca vecinii nu se baga, sora mea nu vrea sa fie de martora. Daca nu am martori, mai pot fi luate in considerare probele care le am? Ce pot face? Se poate obtine un ordin judecatoresc, ca el sa plece din casa înainte de a se termina divortul?
Răspunde
 19-12-2020
Vizitator
Buna seara. El nu doreste divortul, nu vrea sa plece pt ca lui ii comvine situatia. Vine acasa unde gaseste totul ok. Martori nu am pe cine pune, pt ca vecinii nu se baga, sora mea nu vrea sa fie de martora. Daca nu am martori, mai pot fi luate in considerare probele care le am? Ce pot face? Se poate obtine un ordin judecatoresc, ca el sa plece din casa înainte de a se termina divortul?
Răspunde
 20-12-2020

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Va trebui formulata actiunea de divort, solicitand desfacerea casatoriei din culpa exclusiva a sotului si evacuarea acestuia din locuinta dvs.

Vor trebui atasate cererii toate probele pe care le detineti si ar fi indicat sa solicitati si proba testimoniala cu cel putin un martor.

In functie de agresiunile la care sunteti supusa, puteti formula o plangere penala impotriva sotului si ulterior puteti solicita emiterea unui ordin de protectie.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.