Forum avocaţi > Divort

Divort din strainatate in Romania

31-01-2021
Vizitator
Buna ziua
Ma aflu in Anglia cu cei 3 minor de aproape 4 ani,ne-am facut o viata aici si am hotarat ca este timpul sa depun divort de sot ,avand si el deja alta viata cu altcineva..De inteles cu privire la divort nu se poat,el vrea sa ma duc cu copii in Ro sa divoratm la notar,dar din multe motive nu pot avea incredere in el.As dori sa stiu cum ar fi mai simplu,unde sa depun cererea de divort,mentionand ca el sa mutat la femeia aceea in alt oras ...cum sa fie mult mai usor si pt mine ,nu pot sa platesc qvocat din motive financiare,normal.Ce sfat imi puteti da?As putea sa depun si eu cererea la o judecatorie in Romania online?se poate lucru acesta?Multumesc
Răspunde
 31-01-2021

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Puteti promova actiunea de divort la Judecatoria pe a carei raza teritoriala domiciliaza sotul.

De asemenea, va trebui sa solicitati modalitatea de exercitare a autoritatii parintesti, stabilirea domiciliului minorilor la dvs si obligarea tatalui la plata pensiei de intretinere.

Daca nu va puteti prezenta personal in fata instantei, va trebui sa va angajati un avocat sau sa desemnati un mandatar, care sa va reprezinte.

Cererea poate fi trimisa prin posta, cu confirmare de primire.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 31-01-2021
Vizitator
Mandatar ...poate fi si o persoana pe care eu o imputernicesc sa ma reprezinte sa vb in numele meu ,dar nu avocat pt ca financiar nu pot sa imi permit a plati ..pur si simplu o pers simpla famile care locuieste in Romania sa ma reprezinte ori decate ori e nevoie,se poate ?Si chiar de divortul dureaza mai bije de 6 9 luni ,nu ma intereseaza doar ca la final copii sa ramana cu mine ,si sa se pronunte divortul atata tot..avand invedere si pensia alimenatara doar ce va stabili judecagorul pt copii.
Răspunde
 31-01-2021

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Da, puteti mandata orice persoana, inclusiv un membru de familie.

Va trebui sa obtineti o procura speciala, de la Ambasada sau Consulatul Romaniei.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.