| Razvan2014 Vizitator |
| m-am casatorit in 01.06.2012, sotia a divortat in 2005, din cauza, si impinsa de amant, mai mare cu 24 ani (66 ani). relatia a continuat (au inceput relatia in timpul mariajului anterior, de prin 1994) si pe parcursul casatoriei noastre. am aflat ca este patronul ei, ea fiind promovata de acesta in functia de contabil sef, in 1995, la doi ani de la angajare la Salport s.a., apoi a bagat-o la facultate prin 1998-1999, si a facut-o si director executiv. am aflat intamplator de relatie, punand un soft de supraveghere pe laptop-ul despre care spunea ca este al ei (ulterior am aflat ca este cumparat pentru ea de amant, pe numele Salport). softul avea alt scop, anume, are o fiica din primul mariaj, nascuta in 14.07.1995, care a inceput viata sexuala.. in mod activ la 12 ani si anul trecut inainte de vacanta de iarna cu cca. 20 zile a plecat in Austria la prostitutie si doream sa vad ce discuta deoarece se fereau de mine. in data de 27 decembrie 2013, sotia si amantul au facut sex, in biroul ei, fiind surprinsi de camera si microfonul laptop-ului. eu am vazut pe mail raportarile in data de 30 dec. 2013. a negat, cand i-am telefonat, cand ne-am intalnit s-a jurat pe copil ca nu este adevarat si nu a mai zis nimic cand a vazut inregistrarile foto. pe 3 ianuarie am vorbit cu ea, a incercat sa afle cat stiu... i-am spus ca doar ceea ce i-am aratat... si a zis ca a fost doar o intamplare. 1. din inregistrari reiese ca este continuitate si ca aveau planuri de viitor. 2. mie mi-a spus la inceput cand ne-am cunoscut, de relatia cu amantul, sustinand ca este un fost director, si ca s-a transferat la o alta firma... nu ca este patronul ei. 3. am incercat sa refacem relatia dar in afara de faptul ca nu mai intarzia la program... am aflat ca si telefonul il lasa afara (de teama sa nu o spionez) precum si faptul ca premedita divortul, dupa cum reiese din inregistrarile din 27 dec.2013. 4. in ultima luna a tot cautat motive de cearta si a culminat cu data de 4 aprilie cand pe timpul zilei m-a sunat si a spus ca s-a terminat... fara explicatii si nu a venit acasa iar sambata am declarat-o disparuta pentru ca nu mai raspundea la telefon. a venit politia si soacra i-a pus in legatura cu sotia, cereia ei i-au cerut sa m-a sune de fata cu ei, si sa spuna ca este bine dar ca nu vrea sa vina acasa. in data de 6 aprilie 2013, pe la pranz, plecand de la serviciu, m-au acostat 2 persoane, m-au lovit cu sacose de portocale si mi-au cerut sa nu m-a mai duc pe Dragoslavele 64, la Salport s.a. si sa-mi fac mai repede bagajele si sa plec din casa sotiei... dupa care pentru ca eram agitat.. mi-au "oferit" sa beau apa... sa m-a linistesc... am refuzat dar au insistat... am baut cca. 200-250 ml. ajuns acasa, m-am gandit sa m-a duc in baie sa stau in cada putin sa m-a linistesc, unde, in fapt am adormit si dupa cca. 3 ore soacra a apelat ambulanta si politia, au spart usa la baie si m-au dus la urgente. ori nu am baut eu suficienta apa ori altceva.... ca mi-am revenit in cca. 1 ora si la controlul psihologic am ramas de la orele 23 pana la orele 10, fara fisa de internare sau alt document (din discutia cu doctora... ea a inteles ca o internare ar cantari greu la divort-ul anuntad de sotie... si a realizat ca asta doreau cei doi amanti). 5. in data de 8, s-au inregistrat solicitare de ordin de protectie impotriva mea si inaintarea divortului, la judecatorie.... eu am depus on-line solicitare ordin de restrictie.... dar vad ca nu apare pe site, si am facut revenire inclusiv azi. 6. am fost la politie in data de 8 si am vrut sa depun plangere dar nu era decat ofiterul de serviciu si m-am dus in data de 9 si am depus plangerea si fiind o urgenta a zis politistul sa ma duc dupa numar oricand incepand cu azi. am inteles ca si sotia a formulat plangeri. probe: http://www74.zippyshare.com/v/73073584/file.html reclamatia mea: http://www6.zippyshare.com/v/31342722/file.html intrebari: 1. pot sa folosesc probele la divort? 2. am inregistrari telefonice in care fostul sot, in discutii cu mine afirma ca stie ca inregistrez convorbirile si da detalii despre amant si cum i-a prins precum si alte inregistrari. le pot folosi in instanta? 3. pot chema ca martori amantul, sotia acestuia, copii acestuia, fostul sot? 4. pot fi fortati acestia sa vina in instanta? 5. sotia spune in solicitarea ordinului de protectie ca sunt violent, ca o terorizez psihic si altele, cu toate cu este asa si are ca martor un coleg de serviciu trimis special acasa la noi de amant si pe mama ei, cum m-a pot apara de minciunile acestora? 6. ce presupune cererea revonventionala si ce pot solicita in ea ? pana la urma eu sun cel ce a fost sot de fatada, caci se pare ca amantul a avut nevoie de o acoperire, ( dupa cum reiese din inregistrari, sotia acestuia stia si se fereau in oras de ea), si tot el a impus si divortul actual, mai mult cred ca-l si plateste. fostului sot i-au cumparat cu bani de la amant o garsoniera de 12.000$ sa nu aibe pretentii la partaj, la mine nu se pune problema de partaj, dar moral si psihic sunt afectat. 7 . pe site apare inregistrat divortul, nu trebuia sa treaca prim mediere? 8. toate actele firmei mele (modesta), din 2012-2014 sunt la rea si refuza sa le inapoieze... si se apropie si termenul de depuneri, ce pot face? precizari: nu raspunde la telefon nu vine acasa (de teama, chipurile) nu o pot contacta nici la serviciu nu se pune problema de rezolvare amiabila. nu este genul care sa comunice si nici nu doreste. rog raspuns pe subiet | |
|
|