Forum avocaţi > Divort

Divort rapid

11-04-2014
Vizitator
buna as vrea sa divortez fara a mai ajunge in romania pt ca sunt in germania de 3 ani si muncesc cu acte in regula nevasta e la fel aici doar ca nu mai merge si as vre sa stiu cum si cam ce acte ar trebui sa facem aici la un notar fara a mai eni acasa si fara termenu ala de o luna vreau repede chiar daca pe numele nostru este si o casa cumparata de curand cu bani jossi cum am putea face asta cat mai repede multumesc mult
Răspunde
 12-04-2014
Vizitator
Puteti doar sa imputerniciti o persoana care sa va depuna actele la un notariat in Romania, cu procură autentică obtinuta de la ambasada sau consulat. Notariatul competent este cel de la locul căsătoriei sau al ultimei locuinţe comune a soţilor. Pot fi reprezentați prin procură atât ambii soți, cât și doar unul dintre aceștia. De asemenea, un soț il poate reprezenta pe celălalt prin procură la depunerea cererii.
După depunerea cererii de divorț, notarul public le va acorda soților un termen de reflecție de 30 de zile. După trecerea acestui termen, va fi necesar ca ambii soți să se prezinte personal la biroul notarial pentru eliberarea certificatului de divorț. Reprezentarea prin procură notarială nu mai este posibilă la eliberarea certificatului de divorț notarial.
Răspunde
 12-04-2014
Vizitator
avocat_leon@yahoo.com
Răspunde
 14-04-2014
Vizitator
eu vreau fara a merge in romania si fara timpul ala de o luna ca nu vreau sa ma gandesc mam gandit si suntem ambi de acord cu asta si am inteles ca ar trebui sa mergem la un notar aici sa facem nustiu ce harti si alea sa il imputernicim pe un alt notar sau avocat cred si el sa faca tot fara a merge acasa si cam cum as putea face asta multumesc mult
Răspunde
 15-04-2014

Bucureşti
0726307109 (Doar pt. programări)
asurdescu@gmail.com
http://avocatcivil.net
Facebook
Florian, nu puteți divorța nicăieri la notariat fără să așteptați cele 30 de zile.
Este foarte simplu:
Mergeți la consulat, faceți o procură unei alte persoane din țară să vă depună cererea de divorț amândurura și apoi veniți peste 30 de zile la notariat și vi se eliberează certificatul de divorț.

Tel: 0726307109
E-mail: asurdescu@gmail.com
Www: http://avocatcivil.net
Sediu: B-dul Dimitrie Cantemir, nr. 27, bl.1, sc. A, et. 1, ap. 36, Sector 4, Bucureşti
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.