|
05-05-2021 |
 | Cristian Vizitator |
| Bună ziua!Trăiesc în Franța de 7ani de zile cu nevasta și cu un copil de 12 ani!Nevasta vrea sa divorțeze!Vrem sa mergem în România pentru a divorța!Întrebarea este dacă nevasta mai poate sa scoată din România copilul fără acordul meu?Pentru că ea vrea sa se întoarcă în Franța și eu vreau sa rămân în România!Menționez ca copilul umbla la școală în Franța! | |
|
|
|
06-05-2021 |
 | Av.STARJIL M. ✓ Prahova 0742251721Whatsapp marina.starjil@gmail.com
|
| In urma divortului, mai mult ca sigur va fi stabilita custodia comuna, insa se va stabili si domiciliul minorului. Daca acesta va fi la domiciliul mamei, in Franta, in baza hotararii judecatoresti se va putea inapoia in Franta. | Avocat Marina STARJIL marina.starjil@gmail.com https://dreptul-familiei.ro/ Experienta de 25 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international). | |
|
|
|
|
06-05-2021 |
 | Iulian Vizitator |
| Bună ziua, în urma divorțului copilul a rămasă cu domiciliul la mine, custodie comuna, după un 1an și jumătate fosta soție sa întors în România, precizez ca ea a plecat în alt continent după un alt bărbat, acum ea ma amenință mereu ca îmi ia copilul, eu nu sunt de acord ca ea sa îl scoată din tara. Ce șanse am eu? Mulțumesc | |
|
|
|
06-05-2021 |
 | Av.STARJIL M. ✓ Prahova 0742251721Whatsapp marina.starjil@gmail.com
|
| Mama poate sa introduca o actiune in vederea stabilirii domiciului minorului la ea (cu ce sorti de izbanda, nu stiu de vreme ce nu cunosc situatia ei sau a dvs). Insa, de vreme ce minorul este de atata vreme la dvs, este putin probabil sa reuseasca. In ceea ce priveste deplasarea minorului in strainatate, daca dvs. nu sunteti de acord si nu dati procura necesara, consimtamantul dvs. poate fi suplinit tot de instanta, pe calea unei ordonante presedintiale, insa deplasarea trebuie motivata si sa fie in interesul minorului. | Avocat Marina STARJIL marina.starjil@gmail.com https://dreptul-familiei.ro/ Experienta de 25 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international). | |
|
|
|
|
06-05-2021 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Cristian a scris pe 05-05-2021: Bună ziua!Trăiesc în Franța de 7ani de zile cu nevasta și cu un copil de 12 ani!Nevasta vrea sa divorțeze!Vrem sa mergem în România pentru a divorța!Întrebarea este dacă nevasta mai poate sa scoată din România copilul fără acordul meu?Pentru că ea vrea sa se întoarcă în Franța și eu vreau sa rămân în România!Menționez ca copilul umbla la școală în Franța! Mama poate veni in Romania cu minorul, insa nu va mai putea scoate copilul din tara fara acordul dvs. Daca ultimul domiciliu comun al sotilor este in Franta, competenta de solutionare a divortului revine Judecatoriei sector 5, Bucuresti. Puteti divorta in Romania si fara a fi prezenti, mandatand avocatul care va reprezinta, printr-o procura speciala. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
06-05-2021 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Iulian a scris pe 06-05-2021: Bună ziua, în urma divorțului copilul a rămasă cu domiciliul la mine, custodie comuna, după un 1an și jumătate fosta soție sa întors în România, precizez ca ea a plecat în alt continent după un alt bărbat, acum ea ma amenință mereu ca îmi ia copilul, eu nu sunt de acord ca ea sa îl scoată din tara. Ce șanse am eu? Mulțumesc Din moment ce domiciliul minorului a fost stabilit la dvs si copilul este crescut in conditii bune, este putin probabil ca mama sa obtina stabilirea domiciliului minorului la dansa. Mai mult decat atat, daca mama doreste stabilirea domiciliului minorului intr-o alta tara, actiunea acesteia are sanse minime de a fi admisa. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
13-05-2021 |
| Cristian a scris pe 05-05-2021: Bună ziua!Trăiesc în Franța de 7ani de zile cu nevasta și cu un copil de 12 ani!Nevasta vrea sa divorțeze!Vrem sa mergem în România pentru a divorța!Întrebarea este dacă nevasta mai poate sa scoată din România copilul fără acordul meu?Pentru că ea vrea sa se întoarcă în Franța și eu vreau sa rămân în România!Menționez ca copilul umbla la școală în Franța! Dacă copilul are acte de rezidență în Franța, se poate reîntoarce acolo. | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
13-05-2021 |
| Iulian a scris pe 06-05-2021: Bună ziua, în urma divorțului copilul a rămasă cu domiciliul la mine, custodie comuna, după un 1an și jumătate fosta soție sa întors în România, precizez ca ea a plecat în alt continent după un alt bărbat, acum ea ma amenință mereu ca îmi ia copilul, eu nu sunt de acord ca ea sa îl scoată din tara. Ce șanse am eu? Mulțumesc Mama copilului va trebui să formuleze o acțiune pentru stabilirea locuinței copilului la ea, acțiune la care dvs vă veți opune, argumentând că minorului îi este mai bine la dvs și că este în interesul acestuia ca locuința să fie în continuare la dvs. | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |