Întreabă pe forum Conectare
Întreabă pe forum
Forum avocaţi > Divort

Divort in Anglia, sotul are amanata si a cerut ieri divortul (implicat un minor si doresc custodia)

17-04-2014
Vizitator
Buna ziua. Sunt casatorita din 2005 si de doi ani stau cu sotul si copilul in Anglia. De jumatate de an i-a chemat pe socrii sa ne äjute", dar mai rau au facut. Sotul a parasit domiciliul conjugal in ianuarie ( "din cauza"certurilor....eu nu ma mai intelegeam cu socrii si doream ca ei sa se intoarca in tara, dar sotul nu a vrut). De atunci nu stiu unde sta, cu cine sta, mi-a dat o adresa falsa, nu mi-a mai raspuns la telefon. Am aflat de pe internet ca are o amanta (am conversatiile lor plus poze cu ei postate pe internet. plus dovada unor cadouri facute de sot catre amanta in toata aceasta perioada) si fiindca ma consideram vinovata de instrainarea lui (desi el nu a facut niciun efort sa elimine aceasta cauza a stresului meu) i-am spus ca sunt dispusa sa trec peste si sa ne impacam. Socrii au stat mereu in domiciliul conjugal cu mine si cu minorul si nu au facut nimic in a inlesni comunicarea dintre mine si sot (daramite sa mai incerce o impacare!, ba din contra, soacra mereu imi spunea ca o sa aiba ea grija sa divorteze fiul ei de mine). Ieri sotul a venit si a spus ca doreste divortul si ca ar vrea sa las minorul sa plece in tara cu parintii lui, pentru care m-ar ajuta cu plata chiriei locuintei in care am stat impreuna. Eu doresc sa stiu cum pot intenta eu divort, sa obtin custodia fetei. Din pacate tot ce am facut pana acum impreuna nu sunt pe numele nostru (am investit in casa parintilor lui, intr-o anexa separata....am avut o masina personala pe care am vandut-o tocmai in acest scop). Vreau sa stiu cum pot obtine recompensare si din acest punct de vedere.
Răspunde
 24-04-2014

Buna seara!
puteti sa divortati de sotul dvs. iar daca nu puteti veni in tara puteti trimite o procura unui avocat sa va reprezinte in cadrul procesului de divort. pentru sumele de bani pe care le-ati investiti la casa parintilor aveti un drept de creanta impotriva acestora, drept pe care vi-l puteti realiza in cadrul unei actiuni in justitie indreptata impotriva socrilor.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.