Angela a scris pe 01-10-2021: Buna ziua !Am fost casatorita 3 ani din care a rezultat o fetita de 2 ani ! Nu a fost o casnicie tocmai fericita ,nu aveam voie sa aduc nici o prietena acasa ,daca ieseam din curte cu fata aveam ora fixa la care sa ne intoarcem ,era foarte posesiv si gelos ,nu m-a sustinut nici moral ,nici financiar in cresterea fetei. Pe data de 23 aprilie am fugit cu fetita la concubin iar pe data de 28 aprilie 2021 mama mea a venit si mi-a luat fata din brate ,ducandu-i-o lui(tatal fetei) . Am fost sunata si amenintata de catre mama lui ca eu daca ma intorc ma inchide si ma bate . Mentionez ca nu am loc de munca .sunt in cautare unui loc de munca . Sunt sanse sa castig custodia fetei la divort ? Va multumesc ! In primul rand formulati o plangere penala impotriva sotului si a soacrei, pentru savarsirea infractiunii de amenintare si solicitati emiterea unui ordin de protectie, pentru dvs si fetita. Promovati actiunea de divort si solicitati modalitatea de exercitare a autoritatii parintesti, stabilirea domiciliului copilului la dvs si obligarea tatalui la plata pensiei de intretinere. Ulterior formulati o ordonanta presedintiala, prin care solicitati stabilirea de urgenta a domiciliului minorei la dvs, pana la finalizarea actiunii de divort. |
Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com |
|
|